- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pit221
csendes tag
válasz
sasa311 #16132 üzenetére
Sziasztok
Volna egy olyan kérdésem valaki meg tudná velem osztani a gyári romot és scatter file t?
Sem a fórumon sem pedig a neten nem találtam meg,linkek vannak de már sajnos nem elérhetőek.
Röviden 1.5 évig használtuk a telefont egyszer csak néznénk reggel meg rajta a híreket, és se kép se hang halott minden, töltést sem veszi fel nem rezzen világit.
Most találtam egy videót [link] s ez és az itt leírtak alapján nosztalgiából szeretnék bele életet lehelni.
Segítségeteket előre is köszönöm
Medion P4502 (MD98942) -
kimi607
csendes tag
válasz
sasa311 #16132 üzenetére
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni, a problémám a következő:
Egy TWRP rom-ot flasheltem a telefonomra (OpenDott P4502 vagy Highscreen Zera S rev. S), de valami félresikerült és a készülék bootloop-os lett. Valamiért a recovery-t sem sikerül előhívni, csak az android felirat jön be, és rögtön újra is indul (tehát még a boot animációig sem jut el). Próbáltam a leírása alapján visszaflash-elni a gyári romot, de nem látja a gép a telefont, driver fent van. Ha csatlakoztatom az USB-t, szintén rögtön az android felirat jön be, talán elintéztem a download módot is?!
Valamilyen módon újra lehetne esetleg éleszteni a telefont? A választ előre is köszönöm! -
Echoo
senior tag
válasz
sasa311 #16132 üzenetére
Erre a leírásra vártam. Bár nekem már nem kell, mert ma reggel ugyanezt végigcsináltam, egy orosz oldal alapján. Frissítettem az Alps One X romot, remélem ettől használhatóvá válik. Rezonáltam, erős téglaszag terjengett a levegőben. De jelentem, működik!
Külön köszönet a segítségért:
Tvamos
Cappa72
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest