- Autós kamerák
- Nikon DSLR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Mr. Y
üzenetére
Hát a megapixelek és fókusz nem tudom miben függne össze, szerintem semmiben. Ha meg így van ahogy írtad akkor teljesen mindegy hány megapixeles.
Kicsit utána néztem, beszéd (mikrofon), hangszóró, kamera (nem meglepő), GPS (ez már inkább, van fix is elvileg), hálózati jel erősségére (ez se túl jó) szoktak panaszkodni, szóval biztos nem hibátlan készülék. Értesítési LED sincs mondjuk, de fentiekhez képest apróság.
-
beg
veterán
válasz
Mr. Y
üzenetére
A thor topik összefoglalójában a hibák szekciót azért nézd át mielőtt ezt állítod.
Nagyon nagy kilengéssel gyártották elég nagy hibahatárok között az árérzékenység miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mazda topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő