- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz Donki Hóte #135561 üzenetére
Semmivel nem jobb árak mint a többi ismert bolt eu raktárai, cserében viszont 1, év helyett csak 6 hónp gart adnak a telefonokra/tabletekre. Ezt néha beírom, nem elrettentésnek, csak hogy tisztában legyen vele az is aki nem olvassa végig egy webshopnál az olvasandókat. 6 hónap+1 hét után úgy elhajtottak hogy csak úgy fütyültem. Nem ellenjavallatként mondom, amúgy nincs velük gondom, igazából tartották amit ígértek, nem lehet egy szavam se, tudtam hogy 6 hónap amikor megvettem. Legalább ennek hatására szétkaptam és megjavítottam magamnak a telót, jobb is hogy nem kellett küldözgetni.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
silver10
aktív tag
válasz Donki Hóte #135561 üzenetére
A hozzászólásod alapján felötlött bennem néhány kérdés. Neked címeztem, de bárki válaszát szívesen veszem.
1. Mi a különbség az általad linkelt oldal (ami https://m.tinydeal.com/en) és ez az oldal között ?[link] Az árak megegyeznek. Mind2nél ki kell választani külön az európai küldést, ha nem Kínából szeretném. (és akkor 16$ jön rá.) Az általam linkelt oldalon -ami www-vel kezdődik- látok paypal-t, meg olyan hivatalosabbnak tűnik,
2. Ha tinydeal EU warehouse-ból rendelek biztos ÁFA mentes? Egy olaszhonból írt hsz.-ben panaszkodott v.ki a sarcra. Persze lehet nem jól állította be a küldést.
3. Nem jöttem rá, hogy 3, ill. 6 hónap a garancia?. Jól sejtem, hogy hiba esetén Kínába kell kiküldeni a telót?
4. Ezt meg végképp személytelenül kérdezem: Volt valaki kezében Oukitel K3.? Annak ellenére, hogy elöl-hátul dual kamerás és elvileg Asahi lencsés 13(interpolált 16)/2MP-es kameraegységek kerültek bele, nem gondolom, hogy egy Leica megoldás (P9) lenne. De eléri egy Xiaomi Note4 fotózási képességét? sajna nem találtam tesztet róla
Előre is kösz, ha valaki érdemi választ tud adni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Macska topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest