-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Gerasz #134618 üzenetére
Én Global-t vettem, nem is igazán néztem a speckót, hogy most ez mi melyik... Ahogy nézem ez a B20 nélküli verzió, mivel a listán nem szerepel.
Az International verzió tudja a B20-at.
Ezt vásárlás előtt mérlegelni kell, nálam nem volt prioritás a B20 jelenleg, mivel öcsémnek lesz.
A másik kérdésedre a válasz: Minden attól függ , ki mennyi appot használ. 9GB-ból tudsz gazdálkodni alapból, ennyi marad szabadon.
Amiről te beszélsz, azok az 1/4 és 1/8-as telefonok, mivel első esetben 1,2-1,5GB maradt szabadon a tárhelyből, utóbbinál 3-4GB plafon...
16Gb-os tárhellyel már el lehet lenni, a képek és a videók mentését át kell állítani SD-kártyára, míg a Google Play-ben a frissítést nem szabad engedni, mert akkor minden Google appot leránt egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest