- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
WOT-H-A-C #134172 üzenetére
Leginkább a Chrome-al van a gond (3 lap fölött már lassulások is lehetnek), legtöbb app jól fut, játékok is mennek bár nem hardver igényes játékokat játszok. Nekem elég sok app van fent, meg sok fájl, sír is időnként hogy kevés a hely (1GB körül már probléma). Némi játék, chrome és néhány app váltogatása után már hajlamos a melegedésre is, bár nem vészes. Talán a MIUI hibája is lehet, mondjuk én szeretem, de sose volt olyan nagyon gyors, néha mikor új verzió jött és friss volt. Próbáltam custom romokat, Ivan féle AOSP nagyon durván gyors volt, csak olyan hibák jöttek elő nálam amit máshol nem is olvastam, valahogy a telefon nem képes stabilan futni MIUI kívül más romon. Na mindegy, így is szeretem, mikor így belassul akkor nyomom az asztalt és memória törlést ezerrel, ilyenkor általában visszaáll, ha nem akkor kap egy újraindítást, az általában segít. LG G3 se volt túl gyors 2K kijelzővel, már a tesztek szerint se, persze lehet optimalitáció kérdése. Az viszont tény hogy elavult és ARM v8 és 64 bit hiánya megmutatkozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- Synology NAS
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest