Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
DaFunk
üzenetére
Ha ez tetszik, akkor inkább innen és a pluszos: x26i+ ...vagy van náluk sima x26i -is, csak éppen 10 dollárral olcsóbban. A topicban kettőnknek van tőlük x26i, és egynek x26i+ ...mindhárman pozitív véleménnyel voltunk a boltról is, a telefonról is, ha jól figyeltem

...ja, és mindhármunknak alapból magyarra volt állítva ez a telefon... és teljesen magyar, nem kell semmit hekkelni. (külön kérni sem kellett, egyszerűen figyelnek erre)
-
albinolynx
senior tag
válasz
DaFunk
üzenetére
Az én véleményem:
- drágább
- illetve:Most azolcsosag.hu web shop vagy nem?
Nem. Weboldalunk, azolcsosag.hu nem web shop. Mi nem tartunk raktáron terméket, csupán azt az online felületet biztosítjuk számodra, amin keresztül megveheted álmaid mobiltelefonját a lehető legolcsóbban. Azaz magyarul: szolgáltatunk. Weboldalunk azolcsosag.hu felülete segítségével, a számodra tetszetős mobiltelefont megrendelheted közvetlenül a kínai forgalmazótól, az EBUY INTERNATIONAL Co. Ltd-től (székhely: 3B206A, Colconda Cyber Plaza, Huafa North Road, Futian District, Shenzhen, China518000, nyilvántartási szám: 596428). A megrendelés során a szerződés az EBUY INTERNATIONAL Co. Ltd és közted, mint vásárló között jön létre. Mi, azolcsosag.hu weboldal felületével csak elősegítjük a két szándék – az eladás és a vásárlás – egymásra találását.Összességében beékelődik egy nem kívánt harmadik fél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.