Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feca81
aktív tag
válasz
Nokia12
üzenetére
Jó hír! végre megérkezett a csomagom Magyarországra tegnap!!! Ma reggel hívott a posta,hogy akkor kiszállítaná nekem,de nem tudja hova,mert nincs címzett, csak név, város,irányítószám, és telefonszám. Az utca, házszám lemaradt
Na most elkezdtem rettegni, hogy vagy nem kezeli a fastcardtech címző progija az ékezetes betűket, vagy szándékosan hagyták ki... Bízom benne, hogy előbbi. Mivel ma nem leszek otthon,ezért nem tudom átvenni (igen,a postás kisasszony azt mondta ma kiszállítják), holnap este a kezembe lesz vagy a telefon,vagy a már untig ismert fólia 
Amiért ezt leírtam: figyeljetek oda a címzésre! ha ki lehet hagyni az ékezetes betűt, inkább írjátok ékezet nélkül, nehogy úgy járjatok, mint én! Ha telefonszám nem lett volna a csomagon, akkor becumiztam volna.Ja és asszonypajtás W1+-a is elindult végre!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Video digitalizálás
- Macska topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na most elkezdtem rettegni, hogy vagy nem kezeli a fastcardtech címző progija az ékezetes betűket, vagy szándékosan hagyták ki... Bízom benne, hogy előbbi. Mivel ma nem leszek otthon,ezért nem tudom átvenni (igen,a postás kisasszony azt mondta ma kiszállítják), holnap este a kezembe lesz vagy a telefon,vagy a már untig ismert fólia