Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
Elég sok féle-fajta ragasztó létezik már. Például a valódi strapatelefonok esetén teljesen más ragasztóanyagokat (is) használnak.
Egyébként ha szépen letisztítod a felületeket és normális kétoldalú ragasztócsíkot tudsz kapni, akkor elég a kétoldalú megoldás is, amire eredetileg te is gondoltál.
Például annó két félét kaptam Kínából tableteket javításához a gyártótól. Az egyik átlátszó volt és az tényleg eléggé gyengén tartottam meg az érintőkijelzőt és az történt, amit Cyborg is írt. Viszont egy fekete kétoldalú csík (ami szélesebb volt eredetileg, de szépen kivágtam belőle kisebb csíkokat), már sokkal jobb volt.
Egyébként telefonoknál többször találkoztam már olyannal, hogy gyárilag kevesebb csíkot tettek körbe, mint amire az ember számítana. Ilyenkor ha látsz plusz helyeket, akkor jó eséllyel jobban körbe tudod "csíkoztatni", mint a gyár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest