- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
hevizms #132749 üzenetére
Elég sok féle-fajta ragasztó létezik már. Például a valódi strapatelefonok esetén teljesen más ragasztóanyagokat (is) használnak.
Egyébként ha szépen letisztítod a felületeket és normális kétoldalú ragasztócsíkot tudsz kapni, akkor elég a kétoldalú megoldás is, amire eredetileg te is gondoltál.
Például annó két félét kaptam Kínából tableteket javításához a gyártótól. Az egyik átlátszó volt és az tényleg eléggé gyengén tartottam meg az érintőkijelzőt és az történt, amit Cyborg is írt. Viszont egy fekete kétoldalú csík (ami szélesebb volt eredetileg, de szépen kivágtam belőle kisebb csíkokat), már sokkal jobb volt.
Egyébként telefonoknál többször találkoztam már olyannal, hogy gyárilag kevesebb csíkot tettek körbe, mint amire az ember számítana. Ilyenkor ha látsz plusz helyeket, akkor jó eséllyel jobban körbe tudod "csíkoztatni", mint a gyár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Apple MacBook
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest