Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
-
pmikloska
aktív tag
válasz
fateless #13236 üzenetére
Na de akkor mondd már meg, hogy mi az A-GPS, azt tudom, hogy mit csinál, de mi az? Egy chip (hardver)? Egy szoftver? Ezt tudod, vagy csak körbeírjuk itt az egészet anélkül, hogy pontosan meg tudnánk határozni. A cellák helyzetéről pozícióiról beszéltem egyébként, sőt a környező Wi-Fi hotspot-okról is, ha minden igaz, talán ez is besegít.
Az én telefonom akkor honnan tudja, hogy hol vagyok? Valamit ki kell majd írnom, ha tudsz jobbat, ami tényleg helytálló, és korrekt, rövid megfogalmazás, akkor inkább ajánlj valamit, nem engem kell lehordani! Én voltam az egyetlen, aki az egész első hsz.t hajlandó volt elkészíteni, erre beleköttök itt ebbe a pitiáner dologba. Mondjatok jobbat, pontosabbat! Az első bekezdés kérdésére pedig várom a megfelelő választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- World of Tanks - MMO
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest