Hirdetés
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
Első ránézésre úgy tűnik, hogy beválik a régi A660-as. Kapott egy ropogós magyar romot, felraktam rá a túrázáshoz és Geocaching-hez szükséges 2 APP-ot, és teljesen normális sebességgel működik. Persze egy kis türelemmel kell lenni, de használható. Elviszem egy próba napra, ha beválik kap egy tokot, üvegfóliát esetleg új akkut. Sajna kívülről elég viseltes, a csatlakozókat védő gumi borítás már meg sincs és a hátlapból is ki van törve egy darab...
Az külön öröm, hogy a Royaltek RBT-2100-as bluetooth GPS modulom is frankón működik a telefonnal, ami eddigi tapasztalataim alapján SOKKAL pontosabb, mint a telefonokba épített chipek. A Xiaomi-t is elveri, hát még a Lenovo MTK csodáját. -
Upo
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
A redmi2 pro-val én is elégedett vagyok, nézegetek én is mindenfélét, de vagy sajnálok annyi pénzt kiadni rá, vagy nekem nem hozna akkora előrelépést hogy érdemes lenne pénzt áldozni rá.
De ahogy mostanában döglik bennük a flash, lehet hogy kényszerpálya lesz a vége... -
IldiH
tag
válasz
sanzi89
üzenetére
Ha annyira jó a redmi, akkor miért nem viszed azt magaddal vásárlás helyett?Ha nem találsz értelmes tokot, akkor a túrázás idejére ráteszel egy általános, kicsúsztathatóst vagy egy nyakba akaszthatós vízálló telefontartót.
(Én pl direkt tok nélkül viszem ilyenkor a telefonom, hogy könnyebben tudjam elővenni, használni.)
Amúgy meg nem kell földhöz vágni és kész
Én is csak egyszer törtem túrázáskor, azt is a végén a kocsmában követtem el ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- BestBuy topik
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én is csak egyszer törtem túrázáskor, azt is a végén a kocsmában követtem el ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)