-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
PainKiller13
üzenetére
Én is azt gondolom, mindkét márka nagyon jól össze van rakva. A THL 4000-ről van személyes tapasztalat, azt anyu használja (és az unokái kemény kezelésnek vetik alá rendszeresen - a padlókő miatt már van esésnyom a sarkán, ami nem repedés, hanem a műanyag behorpadt kicsit), azzal semmiféle probléma nincs a mai napig másfél év után, ránézésre is szép készülék, és a kijelzője is nagyon szép a kis felbontás ellenére.
Az oukitel előnye pedig az, hogy mostanában sokkal aktívabb a gyártó, mint a THL. A THL sajnos kicsit mintha meghalt volna, régen voltak erős telefonjaik, és nem is voltak olcsók, most viszont láthatóan csak az alsó szegmensben próbálkoznak már, szóval biztosan gondjaik vannak.
Az a THL 4000 viszont tényleg hibátlan (ezzel nem azt mondom, hogy az oukitel nem az, csak arról kevesebb a tapasztalatom) - két hétig én is használtam azt a telefont igen intenzíven, és semmi bug vagy bosszantó tulajdonság nem jött elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő