Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
buca84
üzenetére
Valóban jó a készülék az M560, de egyrészt már beszerezhetetlen, tehát érdekes, hogy talán fél évig volt beszerezhető, másrészt alkatrész (pl. LCD) még mindig nincs hozzá sehol, nem tudom, hogy lesz-e valaha is. Egy helyen találtam hozzá, ott nincs paypal meg semmi értelmes fizetési mód. Bepróbáltam ,de nagyon úgy tűnik, hogy semmi sem lesz belőle, úgyhogy majd mehetek a pénzem után, és a teló is marad törötten... Így már erősen meggondolandó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Androidos tablet topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest