- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- 3D nyomtatás
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen SSD-t vegyek?
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Sanzaa #124236 üzenetére
Én nem mondtam, hogy ebből válassz, csak, hogy én ezeket találtam, amit ajánlani merek
Én is ódszkodtam, de be kell látni, hogy a kisebb gyártók nyitnak jobban ebbe az irányba(b20, nagy akksi) ,és el kell ismerni, hogy egyre jobb telókat csinálnak.
Oukitel jó márka, a K6000PRO jó teló a tapasztalatok alapján.
A Doogee szintén jó, ár érték arányban főleg.
Az Y100PRO/PLUS-t sokan használják megelégedéssel itthon is, de abban nincs ujjlenyomatolvasó, gondolom az Y200 se sokkal rosszabb.
THL T7 tulaj is akad a fórumon, szintén elégedettek.
Az Elephonoknál kijelző foltosodásokat olvastam több típusnál, de nem a 8000-nél.
Az UMI nem olyan rossz egyébként, de a GPS nem jó, vagy összeszerelési hibás, vagy mittomén, többen panaszkodnak. Pedig tökéletes lehetne, ráadásul az elején van az olvasó. A 4 mag még mindig elég szerintem mindenre, főleg FB-ra hölgyeknekAz X600 a kritériumaidak sehogy se felel meg. Ahhoz képest, hogy se B20, se ujjlenyomatolvasó, a heliox10-full hd kombó szempillantás alatt le fogja szívni azt a 3000-es akksit.
Röviden hirtelen ennyi jutott eszembe
Esetleg még Cubotéknál nézz szét, ha jól emlékszem, ott is van pár nagy akksis darab B20-szal,
Nem hiszem, hogy rögtön meg fogod találni az igazit, én is hónapok óta nézelődök
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest