Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Sanzaa
üzenetére
Én nem mondtam, hogy ebből válassz, csak, hogy én ezeket találtam, amit ajánlani merek

Én is ódszkodtam, de be kell látni, hogy a kisebb gyártók nyitnak jobban ebbe az irányba(b20, nagy akksi) ,és el kell ismerni, hogy egyre jobb telókat csinálnak.
Oukitel jó márka, a K6000PRO jó teló a tapasztalatok alapján.
A Doogee szintén jó, ár érték arányban főleg.
Az Y100PRO/PLUS-t sokan használják megelégedéssel itthon is, de abban nincs ujjlenyomatolvasó, gondolom az Y200 se sokkal rosszabb.
THL T7 tulaj is akad a fórumon, szintén elégedettek.
Az Elephonoknál kijelző foltosodásokat olvastam több típusnál, de nem a 8000-nél.
Az UMI nem olyan rossz egyébként, de a GPS nem jó, vagy összeszerelési hibás, vagy mittomén, többen panaszkodnak. Pedig tökéletes lehetne, ráadásul az elején van az olvasó. A 4 mag még mindig elég szerintem mindenre, főleg FB-ra hölgyeknek
Az X600 a kritériumaidak sehogy se felel meg. Ahhoz képest, hogy se B20, se ujjlenyomatolvasó, a heliox10-full hd kombó szempillantás alatt le fogja szívni azt a 3000-es akksit.
Röviden hirtelen ennyi jutott eszembe

Esetleg még Cubotéknál nézz szét, ha jól emlékszem, ott is van pár nagy akksis darab B20-szal,
Nem hiszem, hogy rögtön meg fogod találni az igazit, én is hónapok óta nézelődök

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túra és kirándulás topic
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest