- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi99
csendes tag
válasz
BlackPriest #1199 üzenetére
Na igen, kinek mi a jó.
Nekem 2 (mikor megvettem csúcskategóriás) készülékem van: HTC Sensation és LG Optimus 2X.
A Sensation jó, de néha kicsinek találom a 4.3" képernyőjét (540x960px). Az Optimus, 4" képernyővel pedig jó lenne második készüléknek, ha az LG kiadta volna rá az ICS-t, mikorra igérte.. De eddig 2x halasztották el...A >5" képernyőst sem azért rendeltem meg, mert a Dual-SIM funkcióra van szükségem, hanem mert eleve ICS-t futtat és óóóriási a képernyője
Másodlagos telefonnak jó lesz, elsősorban netezésre. Aztán, ahogy mondod, pl. autóban GPS-nek. Nekem irtóra kicsinek tűnik a <4", lehet csak annyira hozzászoktam a nagy képernyősökhöz? (Hmm, annak idején 2,8", 240x320px HTCm is milyen jó volt!?)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged