- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Táp ventilátor csere
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi99
csendes tag
Tegnap megrendeltem a Haipai i9220-t.
Ahogy láttam, az orosz fórumon, és az xda-developers.com -on is van már fórumtéma.
A kijelzője is nagyobb, 5.2 (5.3-nak árulják). A másik, amit linkeltél a Star A9220 talán kevésbé ismert, kisebb a kijelzője is (5", 5.1"?). És talán van még egy variációja, a Star N8000, amelyiket úgyszintén nem tudom hova tegyek. Az orosz fórumon is talán jobban szerették a Haipai-t...
Azt, amit az akkura írnak kínában, azt nem kell elhinni. Viszont a Haipai-ra, ha jól emlékszem, független tesztelő videójában volt utalás, hogy 1,5-2 napot bírja... És talán huzamos használattal is kb. 1 napot. A kamera pedig talán, mint a ZOPO-nál, 5MPix, felskálázva 8-ra. A fenti link-en találsz egy tesztképet...
Az 512MB ram az nekem is kicsit kevésnek tűnik.Mondjuk kipróbáltam már a CM9 betát az LG Optimus 2x-emen (úgyszintén 512MB ram) és repült, sokkal jobb volt mint a hivatalos Gingerbread. Mondjuk azért tértem végül vissza, mert nem volt a Tegra2-nek hw gyorsítása az Optimus 2x-re, így sem a kamera nem ment 8mpix-en (csak 5-ön), videót se lehetett felvenni vele, és a videó lejátszás is akadozott, még kisebb felbontáson is... De már megbántam, hogy visszatértem a GB-re...
(Amúgy meg ne vegyetek felső kategóriás LG-t mert hiába jó a HW, ha nem jön idejében az update)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged