- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kmarci25 #116619 üzenetére
Sajnos a Paris nem a leginkább jó alkatrészekből összerakott telefon, és itt most a felhasznált belsőt értem, leginkább a kijelzőt. Eddig 2-őt láttam, mindkettőnek foltos a képe. Mindkettő úgy jött, hogy be sem kapcsolt, de szerencsére csak akku gondjuk volt. Az egyiknek 2 órás töltés után visszajött a lelke, a másiknak nem , ott eleve hibás volt az akku.
Azonban használatba vétel során mindkét tulaj elégedetten nyilatkozott a telefonról (sajnos egyikőjük sem tudja nélkülözni, így nem tudtam megkaparintani, hogy picit mentegessek, meg recovery-t babráljak hozzá)..
Az összeszerelés minőségére sem panaszkodtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 98% akkuval!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone XR 64GB gyári full gyári akku 87% IOS 15! Megkímélt
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest