-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
válasz
Viktor0610 #113550 üzenetére
Az a baj, hogy amíg az eredeti romot simán rootoltam, majd kicseréltem egy másikra, úgy éreztem hogy egy picit értek hozzá, viszont most azt a romot nem tudom kicserélni az eredetire vissza, mert ezzel a rommal nincs GSM-em a gyárit meg nem tudom vissza rakni, mert sp flash tool root nélkül nem engedi, legalábbis nekem nem megy, nem tudok particiót átírni meg ilyenek, kirootolni sem tudom mert a SU_binary-t frissíteni kell, azt sem tudom mert hiányzik neki valami scatter, de hogy miből meg honnan arról fogalmam sincs.......
úgyhogy abszolút úgy érzem hogy nem értek hozzá és már bánom hogy hozzányúltam annó. miért nem fogadtam el hogy gyorsan merül ez a telefon... -
mrgymisi
tag
válasz
Viktor0610 #113550 üzenetére
Igen néztem, de az a baj hogy nem tudom melyik romban keressem a scattert.
a zip-ben amit az SD re tettem, a su bináris frissétése miatt, abban nincs scatter.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest