Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
Outlander
üzenetére
1) Nekem a NOD teljesen megfelel, ha neked nem, akkor nem.
2) A saját fejlesztést a nagy arc levezetésére írtam. Mire írsz egyet, talán a méret is kisebb lesz.
3) A zippyshare nem NEKEM gyanús oldal, de úgy látom, a szövegértelmezést (is) fejlesztened kéne. A NOD nem engedi a gyanús cuccokat, legalábbis nálam.
4) A PH-n mi a gyanús, mesélj már?
5) A vírusirtó topikhoz is volt már szerencsém. Kb. három éve feltettem egy tűzfalat az összefoglalóból ajánlva, és megdöbbenve vettem észre, hogy kéretlen searchbart is telepíteni akar. Amikor pedig emiatt szóltam nekik, akkor még engem toltak le, hogy miért nem jó az nekem (!).
6) @viralmind ráhibázott, valóban a "regular download"-ra nyomtam, általában ez a megszokott letöltési metódusom. Úgy látszik erre rájöttek a tárhelyszolgáltatók is és felcserélték a gombokat. Merthogy régebben a színes gombok voltak "gyanús oldalak"-ra vezetők és a szürke/feketék a jók.Egyébként meg a zippyshare megnyitásával együtt a háttérben megnyílt egy online pénzkereső (iforex) oldal is.
Ennyit arról, mennyire megbízható általánosságban.
-
viralmind
aktív tag
válasz
Outlander
üzenetére
Nalam nem jelzett, csupan normalis beallitas kerdese.
Illetve az sem mind1 mire kattintgatunk ugye, a sarga valoban a letolteshez vezeto download gombra nem ugrik, a kamu fekete download gombra pedig igen , mivel az valami szar fake oldalra vinne ami tartalmaz/hat/ kartekony kodokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Battlefield 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen routert?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest