Hirdetés
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Pánik a memóriapiacon
- Hobby elektronika
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
üzenetére
Ha nem tudnám hogy te viszont motorozol,akkor simán inkább rád mondanám ezt.Inkább azt mondom hogy
te ugyan motorozol,mert tudom,de nem használtál még sosem GPS-t motoron.Legalábbis amekkora butaságokat írsz,ezt feltételezem.Én használok motoron GPS-t
Mikor is kell legtöbbször az info?
Általában lakott területen,ahol is eleve lassan mész.
Az hogy mennyi méter múlva kell kanyarodni vagy bármi más infot egy pillantással lelehet olvasni.
Kb annyi időt vesz el mint bármi más visszajelző egy motoron.Na és pont itt jön be a motoros GPS a képbe.Attól motoros hogy eleve adnak hozzá kormánytartót,aztán olyan tartóbölcsőt amin van napellenző,maga a GPS vízálló,általában a képernyő megvilágitás más mint a sima GPS-é a láthatóság miatt.Bluetoth is van a sisakkal való kapcsolathoz.
Elnézést az OFF-ért,de ez még kellett a témához

Részemről befejeztem,mert tényleg nem idevaló.Ez Outlander-nek is válasz egyben,hogy a motoros gps nem csak a tartó miatt más

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest