- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Wolfskin #112443 üzenetére
Már többen megpróbálták elmagyarázni neked: nem az android, hanem egy ismeretlen gyártó által elkövetett, az androidon alapuló oprendszerszerűség a hibás, ami valószínűleg teli lett nyomva mindenféle érdekes appokkal. Ez az egzotikus márkájú és/vagy egzotikus helyekről beszerzett készülékek veszélye. A vas még lehet, hogy jó is, de a szoftver amit rátettek nem, abban benne van pár ez-az, ami neked nem kell, és gyanítom másnak se nagyon kéne. Ennyi és nem több a történet, kár tovább rágódni rajta. Vagy együtt élsz vele, vagy kukázod. Másik, a felesleges appok nélküli FW-t valószínűleg senki sem tud rá ajánlani...
-
beg
veterán
válasz
Wolfskin #112443 üzenetére
...ez nekem sokkal inkább tűnik a rendszr (android)) sebezhetőségének, mint gagyi hardvernek...
Ezzel szerintem egyedül vagy. Sajnos ezt a balhét nem tudod ráverni az androidra. Saját kénye kedve szerint faragja a gyártód a telefonra kerülő FW-t. Ha akarom, én is ki tudnék adni egy olyat, amitől pink csillámfókák ugrálnak 3 percenként a kijelzőn kínai írásjelekkel. de attól még mindez nem húzható rá az androidra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest