- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RufuszX
senior tag
válasz
raulicio #112343 üzenetére
P8000 szerintem elég jó minőségű darab (itt van a kezemben, nem a levegőbe beszélek). Nem nyikorog nem zörög stb.
A "láthatatlan" keretről annyit hogy az szubjektív, valamelyik gyártó így oldja meg vagy úgy (szerintem amiket felsoroltál, egyik sem annyival keskenyebb, hogy ne legyen keret körülötte, max nem feketítették be, ezen a fekete 3-3mm mindkét oldalon).Ujjlenyomatolvasóval csak ezzel van tapasztalatom, meg iphone 6-tal, abban jobb, de ezzel sincs baj, az esetek 90%-ban elsőre feloldja. (az ájfon is van amikor újra kéri, egy idő után az ujjad rááll és onnét kezdve jól rakod rá, én már annyira megszoktam, hogy másik telefont is így akarom feloldani...)
A wifi és gsm jelre nincs panaszom (a wifi jelet erősebben fogja mint az iphone 5-m...)
A GPS glonasst is lát és kb 5 másodpercen belül fixál és tartja a jelet, főleg waze-val használom navigációra, pontosabban tesz az útvonalra mint az iphone 5, amit váltott.
Akku nálam 2 napos, 5 óra kijelző idővel.
Félre ne érts, nem rábeszélni akarlak, csak leírtam, hogy valós tapasztalat alapján tudj véleményt alkotni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest