Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
#79335424 #110644 üzenetére
Nem tudom hogy kanyarodtunk erre végül, én is tudom, hogy több képpont megmozgatásához nagyobb teljesítmény kell. De eredetileg arról volt szó, hogy felesleges az ultranagy felbontású kijelző, mert amúgyis csak az akkut szívja, erre te beírtad, hogy megoldás lehet kisebb felbontáson bootolni, amire írtam, hogy akkor is ugyanannyi képernyő pixelt kell meghajtani, nem lesz kevesebb a fogyasztása a kijelzőnek. Na erre írtad ezt a mini pc-s hozzászólást, aminek a megállapításaival nem vitatkozom, csak nem tudom miben kapcsolódik az eredeti dologhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Battlefield 6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- iPhone XR 64GB
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest