Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Vigyorka #108670 üzenetére
Figyelj, volt egy Coolpad 7320-asom. Nagyon jó telefon, ezerszer jobb, mint az UMI. Egyszer sem ömlengtem itt róla, és nem mondtam, hogy van olyan jó, mint a Meizu, mivel olyan még nem volt nálam, és nem fogok olyat leírni, amiről amúgy gőzöm sincs. Ha valaki pedig elkezd egy általa használt telóról véleményt írni, amit én még csak nem is láttam közelről, akkor nem kezdem felülbírálni a tényeket a saját vélt gondolataimmal csak azért, mert egy általam favorizált márkához tartozik. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest