- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
Graphics #105595 üzenetére
Érdekes, hogy az eddig nálam járt két Lenovo-ból kettő csurig volt bloatware-rel, pedig csak az egyik jött Kínából, a másik itthoni hivatalos boltból érkezett. A jelek szerint mindenhol "webshop-os" ROM-mal árulják őket.
Vagy talán te vagy kissé elfogult, nem?
Ne érts félre, nem vonom kétségbe, hogy a topiktársakhoz mérten nagy tapasztalatod van Lenovo téren, de nem kellene csípőből leszólni másokat azért, mert más véleményük van.
Amikor kézbe vettem anno az A850+-t, az volt az első gondolatom, hogy "basszus, mi van ezzel, hogy ilyen durván döcög?". Mikor pedig hangot adtam ennek, rögtön azzal jöttél, hogy nem gyári ROM van rajta, pedig tudomásom szerint az volt. (Cappa kolléga majd megerősít vagy kijavít...)
Amúgy semmi bajom azzal, hogy itt többen nyíltan Lenovo vagy ZTE esetleg dzsunka-méjd (TM) rajongók, de ne hazudtoljuk már meg egymást hitvallási alapon!
(És ha esetleg valamikor én tennék ilyet, nyugodtan a fejemre lehet ezt nekem is olvasni!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest