- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
WOT-H-A-C #103901 üzenetére
Gondoltam... a frekvenciákra gondolsz (gondoltál) esetleg (Voda 900? stb.), az összefoglalót azért végig olvastam annó... szal ROM-ok, csak kínai hálózaton megy... kínai modellek... Lenovo esetén a hamisak... külön c jelölés, meg a kínai piacra szánt modellek, kamu darabok esetén Antutu megmókolása... kamu Samsungok, stb.!?
Meg persze.... proci -k, stb. (vagy mire gondolsz... mostmár felcsigáztál, hogy mire nem gondolok.... eléggé utánajárok minden sz*rnak, mibe "belevágok" - pénzt költök... szerintem eléggé körültekintő voltam... és igen tudom, hogy a mobil nagyon más tészta... sok a "buktató"... azért is kezdtem ezzel a kérdésemet, hogy hátha van valami olyan a termékbe / terméklapon, amin átsiklottam...
(várom majd a kifejtést)Ja és akkor jelenpillantban a 35E nettó / 50E bruttó BEST BUY-okat, ha van, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Sorozatok
- Jogász topic
- Milyen széket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest