Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Gondoltam... a frekvenciákra gondolsz (gondoltál) esetleg (Voda 900? stb.), az összefoglalót azért végig olvastam annó... szal ROM-ok, csak kínai hálózaton megy... kínai modellek... Lenovo esetén a hamisak... külön c jelölés, meg a kínai piacra szánt modellek, kamu darabok esetén Antutu megmókolása... kamu Samsungok, stb.!?
Meg persze.... proci -k, stb. (vagy mire gondolsz... mostmár felcsigáztál, hogy mire nem gondolok.... eléggé utánajárok minden sz*rnak, mibe "belevágok" - pénzt költök... szerintem eléggé körültekintő voltam... és igen tudom, hogy a mobil nagyon más tészta... sok a "buktató"... azért is kezdtem ezzel a kérdésemet, hogy hátha van valami olyan a termékbe / terméklapon, amin átsiklottam...
(várom majd a kifejtést)Ja és akkor jelenpillantban a 35E nettó / 50E bruttó BEST BUY-okat, ha van, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi