- Milyen TV-t vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Autós kamerák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy vásárlás előtt olvasson utána, tisztázza magában, hogy mire van szüksége, mennyit hajlandó rá áldozni, mert nagyon ciki, ha nem azt kapja, amit szeretne, és utána elkezd cigánykodni az eladóval, meg a PayPallal, hogy adják vissza a pénzét. Ha alaptalan a kifogás, és sok ilyen van, azzal csak a többi Magyarországról rendelő embert járatja le az ilyen.
-
fecg21
aktív tag
Nekem se volt velük semmi problémám, azt kaptam amit rendeltem, még a szállítás idejébe se tudtam volna belekötni-ha akartam volna se-mert időben jött a cucc. Csak zavaró volt az hogy a 3 levelem közül egyikre se tudtak/akartak válaszolni a mai napig se...
sasa311: A dispute-ra mindegyik eladó egyből reagál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest