Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy vásárlás előtt olvasson utána, tisztázza magában, hogy mire van szüksége, mennyit hajlandó rá áldozni, mert nagyon ciki, ha nem azt kapja, amit szeretne, és utána elkezd cigánykodni az eladóval, meg a PayPallal, hogy adják vissza a pénzét. Ha alaptalan a kifogás, és sok ilyen van, azzal csak a többi Magyarországról rendelő embert járatja le az ilyen.
-
fecg21
aktív tag
Nekem se volt velük semmi problémám, azt kaptam amit rendeltem, még a szállítás idejébe se tudtam volna belekötni-ha akartam volna se-mert időben jött a cucc. Csak zavaró volt az hogy a 3 levelem közül egyikre se tudtak/akartak válaszolni a mai napig se...

sasa311: A dispute-ra mindegyik eladó egyből reagál.

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dell notebook topic
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest