- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
Kleroo #129824 üzenetére
mindig csak a hazabeszélés de, redmi pro
ha elvagy B20 nélkül, akkor ez szóba jöhet,
a nevében nincs benne hogy note, de mégis azGlobal rom nincs rá, de a xiaomi.eu-s beszéli a nyelvünket.
Itt van pár képem mindenféle állítgatás, meg komolyabb rákészülés nélkül.
(+még decemberben csináltam egy villám mi max/mi note/redmi pro, és most pár napja egy redmi note 4/redmi pro összehasonlító képsorozatot, de ezeket lusta voltam feltenni még, de lehet hogy ma bekerülnek ugyanide
)
-
aytukabozs
addikt
válasz
pilu01 #129706 üzenetére
A Meizu honlapján van egy magyar szervízpartner (WTF?
)... esetleg.
"Cordon Elektornics KFT, Széchenyi tér.9, Budapest, Hungary"
(#129705) sky11 válasza zeusz55 (#129704)
Ez jó tipp, a CM megszűnése miatt most sokan fognak valószínüleg kiszállni belőle,
és az előző 2 telónál mindenképpen jobb választás. -
aytukabozs
addikt
válasz
pilu01 #129697 üzenetére
Mégvalami eszembe jutott, hátha.
Ha normál módon inditod, mikor kéri a FP-et, akkor a statusbaron látszik wifi, vagy mobilnet kapcsolat?
Mert
elméletileg a google device manager is tud formázni, az meg elvileg aktív onnantól hogy bejelentkeztél a g-accal a telefonra.A szervizekkel az a baj hogy legtöbbjük életében nem dolgozott még a mainstream márkákon kívül mással.
Őt szokták itt ajánlgatni ha csájnafón. -
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
Sziasztok.
Qualcomm procis nem rootolt telefonra keresek app-ot, ami megmondja milyen sávokat tud a telefon.
(nem mászik föl a T semmilyen hálózatára, se lte, se 3g se gsm, IMEI számai vannak).
Vadi új telo amugy.(#129636) tibcsi0407
Az faya, mert NINCS perpill (még?) root tutorial erre a kis f#stalic$kára... :/
-
aytukabozs
addikt
válasz
zero977 #129540 üzenetére
Azt leginkább neked kellene tudnod hogy van-e szükséged rá.
Ajánlott olvasmány, hogy képbe kerülj.
-
aytukabozs
addikt
Épp csak annyi időm volt rá eddig, mig az unboxingot megcsináltam, szóval túl mély benyomást eddig nem tett rám.
Hétvégén dobom mély(ebb) vízbe, de amúgy sztem az elvárható minimumot hozni fogja.De hamár itt vagyok;
ha valaki beleütközik véletlen K10E70-hez való gyári romba, meg root recovery ilyesmi az feltétlen szóljon.XDA-t, 4PDA-t, kínai lenovos forumot már feltúrtam, de semmi..
Egy mentést jó lenne róla csinálni, de ugye ez is qualcommos szoval szűkebbek a lehetőségeim. -
aytukabozs
addikt
válasz
WOT-H-A-C #129457 üzenetére
Na, megjött a kicsike.
Magyarul indult, és automatikusan indult rajta egy DX Toolbox nevű app, amit azonban hagyott simán törölni, újraindítás után sem jött vissza.
Más bloatware-t nem látok rajta. Létezik hogy majd később aktiválódik valami rejtett meglepi, vagy ha eddig nem jött elő, már nem is fog...?
-
aytukabozs
addikt
BUÉK
Rawulf köszi a videókat...
-
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #129313 üzenetére
uhh köszi, akkor itt jártam lehet tegnap is...?
Azt hittem minden elszállt erről a domainről. -
aytukabozs
addikt
A napokban mintha láttam volna egy mirrort ahova a lelőtt CM szerverekről kerültek az offi meg unoffi romok, de most az istennek nem találom. ha valaki beleütközik megosztaná?
-
aytukabozs
addikt
válasz
Carline #129188 üzenetére
Még azt sem kell megvárnod.
csekkold ígyMíg el nem kezdtétek ezt a fonalat eszembe se' jutott hogy én is megigényeltem, úgyhogy egyúttal én is lecsekkoltam
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #129156 üzenetére
Uhh, kb ezt az eszközt kerestem az elmúlt hetekben. : )
Na majd megveszem 2 év múlva mire a zsebemhez fogy az ára... -
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #129134 üzenetére
-
aytukabozs
addikt
Lehet hogy most hülyeséget kérdezek de az X20 meg az X25 az ugyanaz a proci, csak más órajelre húzva?
(kérdezem ezt azért mert most esett le hogy a redmi pro-ban amit rendeltem X25 van, ettől függetlenül ugyan azok a romok valók rá amik a 'kis' redmi prokhoz?) -
aytukabozs
addikt
válasz
AsusBoy #129103 üzenetére
Nagy válalás, mert kínában se' nagyon van, így itt EU-ban sem valószínű.
Múlt héten rendeltem viszon kínából de EU exp szállítással, 3/64-est. 215$ -
aytukabozs
addikt
válasz
KamuMazsola #129080 üzenetére
4.1 óta minden teló tudja elvileg, ez alap kéne legyen.
(#129075) dethroner
Próbálj valami miracast widgetet feltenni, hátha az megoldja a bajodat.
(#129074) Winner_hun
Én a Cache körül nézelődnék, valami teleszemeteli sztem.
Alkalmazáskezelőben rakd méret szerint sorba az appokat, és aminél túl nagy a cache, ott takaríts kicsit. -
aytukabozs
addikt
válasz
AsusBoy #129050 üzenetére
A redmi pro-ban is amoled van,
meg dual cam is.Reggel van még, az OLED
A neten látható képektől nem vagyok elájulva, a topicjában meg annyira nem segítőkészek az emberek, már 3* sikerült úgy képeket kérnem hogy senki le se szarta.
mindegy, kb 1-2 hét és nálam lesz, akkor tudok majd referálni erről.
-
aytukabozs
addikt
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
RVR400 #128998 üzenetére
NA ja, már már 'HVG Tech' szinű az írás.
A felsorolásban pl. gyakorlatilag csak tabletek meg Phabletek vannak, de a cikk következetesen telefonokról beszél.
És a végén a konklúzió hogy az egyetlen megoldás elégetni a motyót....
(#128999) nyisziati
"...lényegében lefordították a dr. Web cikkét."Háát... ELfordították inkább.
az hogy android device, hogy lett az ő fejükben telefon?
Még GPS is van a felsorolásban. -
aytukabozs
addikt
válasz
AsusBoy #128987 üzenetére
Hát olcsó ez sem lesz gondolom, de vannak arra utaló jelek hogy lesz belőle 5.5-ös.
-
aytukabozs
addikt
válasz
AsusBoy #128979 üzenetére
Nem számít az ár, és technikai csemege kell?
Épp csak egy hangya f...znyival nagyobb mint egy nagyobb, 5.5-ös
és hogy újdonság, az elvitathatatlan.************
Más;
Ilyet nyomkodott, látott már valaki?
Egy ismerősnek kellene, aki amúgy okostelefon ellenes, de az üzletviteléhez elengedhetetlen hogy folyamatosan tudjon reagálni a FB-page-én zajló eseményekre.
Arra vajon elég lehet még ez a HW-?(Most ideiglenesen visszaköltöztem egy hua g620s-be míg megjön az új telóm, és meglepődve tapasztaltam hogy hogy elsuhant az idő az 1giga ram felett)
-
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #128949 üzenetére
Nem csak a pro-ra értettem, bármit néztem az elmúlt 1 hónap telóvadászata során, kb mindenből a 'normális' szín a drágább
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #128939 üzenetére
storno, közben átállították az árat!
187$ cakkpakk egy 3/64-es, X25, csjáómiért nem rossz, csak miért nem a fekete annyi
(#128943) bb71
ja, már igen, de a képernyőmentésen még az látszik hogy a legolcsóbb verzió is 219 dollár
(#128941) beg
Hát, ez van, izmos se vagyok, futni se tudok gyorsan, azzal is meg fogok bírkózni valahogy ha ~2 évig
1800 on lesz csak 4g-m(az év 365 napjából 350-et Butapesten, vagy Balatonon vagyok, a többi helyen meg valahogy csak kibírom még ha csak csiganetem is lesz)
-
aytukabozs
addikt
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
Rawulf #128913 üzenetére
Már épp aggódott a totyik hogy valaki megvett aliexpressen, és TN nélkül lettél feladva...
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #128894 üzenetére
'ilyesztő'? WTF jöjön le valaki!!
Jaj basszus, nagyon szenvedek hogy mit vegyek a P8 helyett,
most lebeszéltem magam a B20-ról,
és megrekedtem a Redmi pro és a Redmi note 4 3/32-es változatai közt.
Valaki aki huzamosabb ideig nyomogatta mindkettőt kibillenthetne.vagy ebben a kategóriában valami ami jobbről előz?
Úgyis régen volt már hogy valaki hetekig sírta tele a topikot ilyemivel
-
aytukabozs
addikt
válasz
Frenk #128893 üzenetére
Jó 2 éves készülék, de ha nem fontos a B20, és ha nem egy javított darab, akkor sztem ennyit simán megér.
azt a W-t honnan vetted a végén? az modnjuk ilyesztő mert régen tele volt az ali olyan hamis lenovokkal aminek a végére biggyesztettek egy plusz betút, mondjuk azok kinézetre sem lenovok voltak.
(#128895) Frenk
Bele persze, de nem ilyen értékelésű eladóknál. -
aytukabozs
addikt
válasz
SamiCsillag #128812 üzenetére
-
aytukabozs
addikt
Mentésed nincs?
Másik recovery-t próbáltál rashrrel?
ADB meg fastboot módban látja a géped a telefont?
(Driverek telepítve vannak?)Meg lehetne próbálni hogy nem csak gombkombóra nem jön-e a recovery.
Bekapcsolt usb hibakeresés mellett parancssor/terminálban ADB reboot recovery
-
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #128732 üzenetére
+(#128730) ALgore2
Köszi a tippeket.
Sajnos a leírásomból kimaradt hogy ez a fajta hátlap ami a note3-nak van, az NAGYON nem tetszik.Árban úgy 200-210$ a büdzsé mindenestül,
a ZUK az kicsi nekem
-
aytukabozs
addikt
sziasztok,
újra eljött az idő hogy tippeket kérjek,
úgy néz ki megy a háztól a P8, ami amúgy mindenben megfelelne az igényeimnek, kivéve az akksit.
Meg talán a mókolási lehetőségek szűkösségét.
szóval keresek valamit ami hasonló kategória, csak nagy(obb) akksival.Nevesítve;
5,2 coll <
MAX 155mm magasság
3500 mAh <
2gb RAM <fémház
dualsim (ha valami csoda folytán 2 sim+sd az lenne a legtutibb)
nagyobb, elismert brand (nem tudom amúgy hogy hova tegyem a választóvonalat de mondjuk az Ulefone, Elephone, Doogee, Cubot vonal felett szeretnék valamit.)jó lenne;
B20 (igazából a redmi note 4 3/32-től, meg a Redmi pro-tól indultam, de ezekből ahogy nézem nincs ilyen :/)
FM rádió
OTGelőre is köszi
-
aytukabozs
addikt
Bár a TV valószinűleg tényleg nem tud alapból vezeték nélküli képernyőként funkcionálni (wifi display), de mégis ebbe az irányba kéne tapogatózz mert a telód meg, ahogy nézem nem MHL kompatibilis, azaz nem tud olyan jelet leadni az usb portján amit a TV HDMI csatija fogadni tud.
Venni kell valami klasszabb miracast adaptert, azt bedugni a HDMI aljzatba, aztán mehetnek a filmek vezeték nélkül...
-
aytukabozs
addikt
Mikori és milyen TV az? nem tud véletlen miracastot? mert az feleslegessé tenné a kábeleket ami nem egy hátrány.
Ha nem tud olyat a TV-d akkor meg az a kérdés hogy pontosan milyen típusú a telefon, milyen oprendszerrel, mert ez sem mindegy.az egyetlen dolog ami mellékes az elővezetett kérdések közül, az az hogy hogyan kerül a telóra a film...
-
aytukabozs
addikt
válasz
KamuMazsola #128388 üzenetére
Volt már olyan?
Tibcsi0407 múlt héten jelezte ugyan hogy megkapta, meg utána szóba került párszor hogy milyen, de szerintem még nem került ki az írás róla.
-
aytukabozs
addikt
"Én ezt néztem ki." vs. " ami a legfontosabb legyen megbízható „márka”"
Hát.... akkor nem nézelődhettél túl sokáig
Hol a dual kam pl. amit te magad elvársz?
Kicsit alacsonyra raktad a lécet az árral, és magasra az elvárásokkal, sztem nemigen van olyan teló ami mindezt tudja, ennyiért.
Még az általad hozott példa SEM fér be 40 alá, inkább felülről karcolja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest