- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
aytukabozs #128835 üzenetére
Bocs, nem olvastam úgy vissza, hogy lássam.
De akkor meg én nem értem a kérdést... Mert hát abban a cikkben igazán nincs valami bonyolultul leírva...
Mert hát pl azt is írja, hogy a piros szolgáltató sokal jobban álla 3G terén az olyan telefonok internetellátásával, mint a kék meg a pink. Mert másképpen fejlesztett...
Meg van térkép is..
meg exel táblázat mérésekkel..De egyébként emg annyira egyedi, hogy ha mond az emberfia valamit, aztán meg nem úgy van, mert nem kék, hanem piros a kártya, (vagy zöld)
Szóval.... pusztán csak a segítőszándék itt kevés. Át kell rágni magát az embernek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest