- Házimozi haladó szinten
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
instantwater #43878 üzenetére
Dehogy is nem. Simán megcsinálom. Csak drága hozzá a cucc...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
instantwater #43821 üzenetére
Tudom, de azon valahogy nem tűnt fel ennyire eddig...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
greyslay #43779 üzenetére
A ric fájl egy szöveges fájl, ami a Bin4ry-féle csomagban van... őőő... valahol. Ezért mondtam, hogy több verziója is van annak és pakolgatja ide-oda a srác.
Minden esetre a tartalma ez:
#!/system/bin/sh
while :
do
/system/bin/sleep 3600
doneEzt létrehozod, majd elmented egy ric nevű fájlba és oda rakod, ahol keresi.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
greyslay #43775 üzenetére
Nem MTK6589T, hanem MT6589T...
"Az autoroottal is hasonló az eredmény ott pedig: FAILURE [INSTALL_FAILED_ALREADY_EXISTS]"
Már telepítve van, amit fel akar tenni. Nyilván az adb-t használja. Kellene bele egy -r kapcsoló, akkor felülírja, ha létezik, akkor is.
A Bin4ry root-ból pedig létezik pár... Elvileg a gyökérkönyvtárában kéne legyen a ric fájl.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
mandelstam #43506 üzenetére
Szia!
Ha kínai, akkor is alap ikonok szoktak lenni, tehát követve a kis képeket nem nehéz megtalálni a másik nyelveket. Csakhogy azokban a másik nyelv többnyire az angol...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
maj-viktor #43501 üzenetére
Az bizony MT6589-es SoC, "k" nélkül és "hajszál pontosan" ugyan olyan mindegyik. Nem a SoC miatt viselkedik egy-egy modell máshogy.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kgymac #43354 üzenetére
A 6577-esek szerintem kizárt, hogy elmennek 1.6'-os frekire és nem is kezelik a 13MPX-es kamerát sem. Az utolsónál a tárhely méret sem egyezik. Ez egy 16GB-os darab volt. Ráadásul nem 4.1.9-es (Ezmiez?
) droiddal, hanem 4.2.1-essel. - Elvben - ez MTK6589-es és ez a modell hasonló paraméterekkel bír. találtunk egy másik romot is. Ezt viszont már nem tudta rátölteni a fórumtárs.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tolvaj! #43232 üzenetére
Szia!
Bocs, csak most értem haza, így csak most tudok válaszolni.
Tünetek: egyáltalán nem kapcsol be. Állítólag rátettek egy MTK-s FW-t "sikeresen". Nem az enyém, a gazdája állítja, hogy 13MPX-es kamera van benne hátul és 5-ös elöl. Még nincs nálam, elvileg ma adja postára, mert nem tud vele mit kezdeni.
Mutatott közben egy videót, amin állítólag ez a teló van, ő az: [link]
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Gondoltam hátha itt valaki tud segíteni. Adott egy telefon, konkrétan ő:
Na most. A probléma a következő: már nem kapcsol be. De ne szaladjunk ennyire előre! A kérdés az ugyanis, hogy milyen teló is ez pontosan.
Ugyanis: elvileg egy MTK-ás klón telefon, ezt igazolja, hogy hiányzik a Samsung felirat és ebben elvben nem 8-as hátsó kamera van, mint a Note II dual-sim-ben, hanem 13MPX.
Gyakorlatilag az Antutu tesztben csaknem 25k pontot dobott még ment és aszerint ez bizony Exynos processzor. Ezen kívül, ahogy a képeken is látszik, a magfreki is fenn van az 1,6GHz-en...
Ami viszont még érdekesebb, az a kernel verzió. Tudtommal az MTK-s procikra nem szokott pont 3.0.31-es kernel lenni...
...de akkor mi is ez tulajdonképpen? Egy tól jól sikerül klón, vagy... mégis csak Note II DS, csak... Szóval nem értem igazán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Vírusirtó topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Revolut
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Energiaital topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest