Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: Éles hangon
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tami92
aktív tag
Bagira fórumtárs majd estleg tudnál pár szót ejteni a Vowney V5-ről?
-
Bagira01
veterán
válasz
kmisi99 #31528 üzenetére
Umi x1s, Thl w8, Newman k1. Én ezekkel találkoztam és nekem bejöttek(egyiknél se tapasztaltam nagyobb hibát). Volt még Isa A19Q, Lenovo A820 is átfutóban, azok is rendben voltak minőségileg. Illetve holnap vagy holnap után kapom a vowney v5-öm, amiről még nem sok info van.
-
válasz
Pachenkoooo #31476 üzenetére
-
-
fpatrik17
senior tag
Vowney V5-öt vett már valaki? Ez az a készülék, ami még a G4-et is üti nálam, hát még ha 2 giga ram is lenne, nade 40 ezerért így is atom
Bárki tapasztalat?
-
Bagira01
veterán
Minideal hírlevél:
Lenovo A830
our price is 198.99$(11$ discount code 12mini)JIAYU G4(56country language)
our price is 203.85$DAKELE II 2G/32G(56country language)
our price is 315.85$JIAYU G3S(56country language)
our price is 203.85$Amoi N828
our price is 175$(10$ discount 33ed)THL W100 have black color now
our price is 155$(14.99$ discount 44ABED)ZOPO C2
our price is 244.99$(10$ discount 1234ed)Vowney V5
our price is 175$(SG POST)Newman K1 MTK6589
Our Price: $204.85(SG POST) -
Bagira01
veterán
válasz
CoolBoy323 #31113 üzenetére
A hirdetésbe nem írtam(az lenne a beleszólás) Ide meg azt írok amit szeretnék, főleg, hogy egy "szerencsés" már meg is vette. Off vége.
Más: Vowney V5 esetén olvastam pár helyen érintőpanel hibáról. Ez nem lenne túl jó dolog, főleg, hogy OGS
-
Lampard19
tag
A thl w100 itt mindenkinél szóba jön mint bestbuy telefon annyi pénzért, de mégsem látom a rom közösséget, needromon például miért nincs egyáltalán fent az a telefon?? Mintha nem is létezne, pedig elv mennyire népszerű. A vowney v5-nek pedig van már 5 romja is fent, pedig csak nem rég jelent meg. Kár hogy erről nem lehet semmit se tudni, mert nincs ilyenje senkinek. Kivácsi lennék 1-2 visszajelzésre.
-
Terentius
őstag
gugli fordítója segítségével érdekes dolgot találtam a vowney honlapján:
English Interpretation : VOWNEY
V : value- value
O : Opportunity- chance
W : worth- worth
N : new- innovation
E : e- Mobile Internet
Y : you- youHa az elméletben holnap érkező Thl W100-at sikerül elpasszolni(hacsak nem leszek belé szerelmes) akkor bizony esélyes egy ilyen Vowney V5 utódnak.
-
Bagira01
veterán
válasz
citkar #30976 üzenetére
Fene tudja. Jövő héten még jön egy Umi x1s meg egy Vowney V5, kíváncsi leszek azok milyenek. Nekem igazából egy olyasmi kéne mint a korábban linkelt pandawill-es Haier w910, épp a múlt héten adtam le a telenor-os sim-em, úh az egy simes teló is megtenné. Azoknál(qualcomm) gondolom a gps jobb(bár a 6589-el se sok gond van)
-
sasa311
veterán
válasz
Tybike81 #30697 üzenetére
Nem egy kategória. A G2-ből a legjobb verzió is 1 gb ram / 2 magos processzor.
A V5 egy 4 magos konstrukció sokkal modernebb soccal.Több G2 is járt már a kezeim között. Nem egy rossz telefon, de van 1-2 nyűgje. De legalább van hozzá közösségi támogatás, ha bármi gondod akadna (ROM-ok, stb...). A Vowney egy totál ismeretlen gyártó. Van hozzá pár elérhető ROM, de messze nem annyi, mint a JY-hoz és ki tudja, hogy a jövőben mi lesz vele.
Ha rászánod azt a ~180$-t amibe a V5 kerül akkor viszont mindenképp mtk6589 SOC-t érdemes venni, mert sokkal modernebb minden szempontból, mint a régi.
-
Tybike81
őstag
Hello!
A JIAYU G2S milyen teló? Van már valakinek? Magyar nyelv van benne, esetleg lehet könnyen magyarítani?
Illetve még a Vowney V5-el mit tudtok, melyik jobb? A páromnak nézelődnénk valami telót! -
kiSSrac
tag
Minideal hírlevél:
JIAYU G3S
JIAYU G3S MTK6589 Quad Core Android 4.2 3G Smart Phone With 4.5" QHD Capacitive touch screenour price is 204.85$(SG POST)
Vowney V5
Vowney V5 Quad Core MTK6589 Smart Phone With 5.0Inch HD Screen 8.0MPour price is 175$(SG POST)
Lenovo a660 (Have greek language now)
Russian Lenovo Lephone A660 MTK6577 dual SIM waterproof IP67 5MP GPS Smart Phoneour price is 107$(7.85$ discount is 27ABED)
Lenovo a800
Lenovo Lephone A800 MTK6577 4.5 Inch IPS Screen Android 4.0 1.2GHz 3G Smart PhoneOur price is 105.85$(SG POST)
Newman K1 MTK6589
Newman K1 MTK6589 Quad Core Smart Phone 5 Inch IPS Screen Android 4.2 BlackOur Price: $204.85(SG POST)
-
gg72
veterán
Nézegetem ezt a Vowney V5 mobilt és egyre jobban tetszik, találtam egy fórumot, ahol elég sok képet feltettek róla és úgy néz ki, hogy fém belső kerete van, ami megmagyarázza a viszonylag nagy, 175g-os súlyát. [link]
Jó lenne még többet megtudni róla, de a korábban linkelt videó és a fellelhető hírmorzsák alapján jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest