- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Gamepad
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
slezakimi
senior tag
válasz
diegho #67626 üzenetére
Szia.
W200s van 4 darab az ismeretségi körömben.Sztem egy remek telefon,minden müködik a stock rommal.Ami nálam van egy darab az jobb képet is csinál,mint amit linkeltél.
Összerakott darab,minden a helyén, ez az én véleményem.Üdv
u.i.: Ráadásul kékes a kamera védő,tegnap akartam kérdezni
-
blueye
veterán
válasz
diegho #67610 üzenetére
Szerintem meg nem. Mondjuk az én feleségem erősebb technikai vénával van megáldva
Megjegyzem a mai telefonok nagyon egyformák. Ráadásul ki nézegeti a hátlapot??? Én tokot használok, eddig talán 5x láttam a w200s hátlapját (amin nem tudom h mi ronda).
Ezek szerint nem tettél rögtön CWMet (és utána mentés) a telefonokra?
-
citkar
addikt
válasz
diegho #67576 üzenetére
Én kb. egy éve használok Iocean X7-t, mindig szidták mert "fölösleges" a fullHD és divat volt szidni, de hiába írtam, nem a fullHD miatt kell megvenni (én mondjuk a dizájn miatt vettem meg
), hanem mert egy jó telefon
Bár nem olcsó...de az X8-ra kíváncsi vagyok, tetszetős...csak nagy!
Mondjuk soknál van GPS probléma (legalábbis a régieknél), de a gyártó ingyen küldött antennát, ha kértél -
smilecat
aktív tag
-
-
válasz
diegho #67352 üzenetére
igen, a galaxy3-at le. De az S3-at azért...
Van hongmi a közelemben, és S3 is...
S3 az új, 4.3-as szoftverrel mégszebb képet készít.Nem kell félreérteni, teljesen vállalható egy jobb minőségű kínai telefon kamerája, de nem lehet összehasonlítani. Hongmi tényleg az egyik legszebb képet lövi, amit láttam, kínai telefontól.
Sony kamera jó dolog, de milyen szép képet is lő egy Z1 pl...
Maga a Szenzor szart sem ér, ha a szoftver olajfestményt csinál belőle...
Inew V3 kevésbé mos, de színtelen. Tipikus kínai. A gagyik annyival rosszabbak, hogy nem színtelen, hanem színt tévesztenek, és davincsit játszanak...
-
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
diegho #67055 üzenetére
Most a mixeshop euexp postáról beszélsz, ami jelentős feláras, és kínai márkás telefonokat nem hajlandók így elküldeni? Viszont ugye nincs itthoni vámolás.
A geekbuyingon pár hete 200 dollár felett ingyen volt a dhl expressz. De máshol is láttam 8-10 dollárért.
Az igaz hogy ez esetben lesz 27% Áfa, de ha gyorsan feladják, gyorsan meg is jön. -
-
-
-
tutis
őstag
válasz
diegho #66156 üzenetére
Fehérben vagy sárgában vennék, vagy a kék is jöhet. Páromnak pl sárgában vettük a Zopo ZP700-at. Nekem még a ZP780 is tetszik kékben, csak karcsú a paraméterei..
Inew vs Doogee-ra visszatérve: Szerintem ez a videó elég jól megmutatja a különbségeket, ami szembetűnő. A doogee-nak konkrétan bajai vannaka szinekkel, mintha mindenre egy kék layert húzna rá, főleg a videókon és a játékokon látszik, ott valami nagyon nincs jól bekalibrálva.. Valami gond lehet a kijelzőjének a kék szinek megjelenítésével, a videó közepén ahol a kék képet mutatják elég szembetűnő, a doogee a kék színt nem igazán tudja helyesen megjeleníteni..
-
tutis
őstag
válasz
diegho #66128 üzenetére
a doogee szebb külsőre szerintem, bár lehet csak azért, mert az inew fehér.
Szerintem a fehér szín sokkal jobban mutat, mint a fekete, a fekete szín már túlságosan átlagos egy telefonnak. Amikor én megláttam képen a fehér Inew-ot, tudtam hogy ilyet fogok venni. (vettem is). Ráadásul a paraméterei nagyon jók a telefonnak, el sem hiszem hogy ilyen potom áron meg lehet venni egy ilyen tudású telót.
-
Dominó85
addikt
-
-
blueye
veterán
-
OberMotz
aktív tag
válasz
diegho #65475 üzenetére
Én 2 méter fölött vagyok megfelelő nagyságú kezekkel, illetve a koromhoz illő egyre romló szemekkel. Már volt ilyen böszme telefonom (egy Star S7589) amiután a mostani Samsung S3 LTE elég aprónak tűnik. Az egyetlen aggályom a kínai telefonokat illetően a GPS, mert én rá vagyok gyógyulva a Waze-ra és a Star még a mindenféle hókuszpókuszokkal együtt is csak kb. 1 perc alatt talált jelet. A Samu és a nejem Xperia T-je pár másodperc alatt stabil jelet fog és csapatás. Mondjuk ezek a 8 magos cuccok már ugye másik chipsetet használnak, de azért még próbálok infót gyűjteni GPS témában.
-
EG0
aktív tag
válasz
diegho #65098 üzenetére
Hehe, AliExpress-en most találtam eladót, az a neve, hogy:
Feedback (57)| Orders (77).
Egyébként még senki nem vásárolt tőle. :-)
Raqueia: A Huawei G700 WCDMA egyszerűen túlárazott 240 dollár felett MTK6589-el, amikor az újabb Huawei 3C WCDMA az MTK6582-vel 210 dollár körül van.
Ez hasonló, mint ahogyan a Lenovo A820 jelenleg drágább, mint a Lenovo S650, pedig utóbbi simán veri. -
Dominó85
addikt
válasz
diegho #64630 üzenetére
Sajnos az már kiderült, hogy amióta jelen vagy a topikban csak falra hányt borsó minden szó... sajnállak. Érvelni azt nem tudsz, csak körmön fontan odamondogatni másnak... egészségedre. Veled ellentétben én több tucat fórumot és tesztet (kb úgy 70-80-at) végig nyálaztam mielőtt a Hongmira esett a választásom. És képzeld ennek a telefonnak is vannak hibái, amik felett nem fogok elsiklani a logout-os tesztemben sem. Ahogyan anno a Jiayu G3 tesztben sem tettem. Szóval kettőnk közül inkább te üljél le kis fiam... 1-es! Kár hogy nem lehet szanálni kinek a HSZ-e qrvára nem érdekel, mert a te "egysorosaid" miatt megszerzett PH! nagyúr-i rangod kalap kakát sem ér... béke veled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest