Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
Graphics #84521 üzenetére
Miért, lesz belőle olyan hogy mini?
Akkor csak én nem figyeltem de a lenovonál nekem még nem tűnt föl hogy ezen a vonaton utaznának
Btw ha pl. k900 lett volna 5"-osba azt vettem volna, de így redbull lett(#84522) Mályki
Bár az akksija csak 2400-es, mégsem panaszkodik senki a topicjában az üzem időre, ez meg hogy anyaghasználat...
honnan veszed hogy a v5 elmarad egy lenovotol a kategoriájában? -
aytukabozs
addikt
válasz
overland #84470 üzenetére
...persze, további mókolás előtt a szgépre menteni a backup fájlokat
Meg hamár így belejöttél nézz be a JBart topicba, nincs is jobb érzés mint magad készítette magyar romot használni
-
aytukabozs
addikt
válasz
szobipeti199 #84412 üzenetére
Huaweinek van egy elég jó telója ebben az ár fekvésben/specifikációval, de sajna az 1 simes:/
-
aytukabozs
addikt
válasz
Mr.Csizmás #84353 üzenetére
Nem tudom ezt láttad-e már..
(Az M500 topicban azt írják hogy a navon maga a gyártó) -
aytukabozs
addikt
válasz
Mr.Csizmás #84353 üzenetére
Értelmes válaszom sajnos nincs, de abban majdnem biztos vagyok hogy nem THL (legalábbis nem olyasmi ami az elmúlt 1-2 évben kijött)
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
Kedves emberek, kis segítség kellene.
Akinek van QQ messengere és barik rajta Hungobungoval, ezenfelül megtenne nekem egy szívességet az privizzen már rám,köszönöm
-
aytukabozs
addikt
válasz
Graphics #84031 üzenetére
úúúú de béna vagyok!
legutobb mikor felmerült az időzített ki/be, akkor én is itt böngésztem az ideiglenesen nálam lakó alca995-öt hogy hol ez a feature, a kitkatban.
De most hogy mondod ez is qualcommos, sose tudott ilyet(#84049) Nyiaz
hát itt írja egy másik user hogy neki is az van...
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #84011 üzenetére
135; coolpad F1, THL5000, Lenovo Vibe Z K910e/K920, stb
-
aytukabozs
addikt
válasz
repvez #83974 üzenetére
a pontos helyét tutira sehol nem lehet követni, ahoz bekapcsolt gps-ssel kéne utaznia
azt lehet tudni milyen csekkpontokat hagyott el, elvileg minden átrakodásnál becsippantják a vonalkódját, de ebből innen jóesetben annyit látsz hogy többször szerepel a célországba elküldve státusz.Amúgy a téma saját topikjában szerintem a 17track-et ajánlanák
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
Mályki #83851 üzenetére
a Mi3-mal/Xiaomival jó végén fogtad meg a dolgot,
ha nem kell a 2 sim, és nem sok a 300$ akkor az pl. jó választás lehet.
De ahogy már írták van sok nagy márka, de a készülékeket kell megvizslatni nem csak a gyártókat,
amit még nem írtak de szóba jöhet még az a Coolpad, Huawei, Jiayu...szerk. na közbe megelőztél
3 giga ram+ vízálló az egyelőre még nem fog menni kínaiban asszem. Kicsit erősek az igényeid -
aytukabozs
addikt
válasz
TedThomas #83776 üzenetére
Itt nézz körül
Engem pl. érdekel.
(bár nem nagyon van olyan újdonság ami nem)
szerk.
höpp.
tolvaj linkje a jó, az enyém akkor ha már tisztában vagy a knowhow-val -
aytukabozs
addikt
válasz
petike2014 #83764 üzenetére
Már hogy ne lehetne olvasni, pont most olvastam itt a topicban
amúgy egy itt az oldalon kedvelt alis eladó pl kivette a kínálatából, mert hw-s problémák is voltak vele... -
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
hehe megint jön a budget phone súlycsoportban valami igazán egyedi formaterv
Csak tudnám hogy jött ki nekik a qHD-ra az 1080
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
pach-adams #83726 üzenetére
Úgy érted 'mezítlábas' bankkártyával?
(Nem volt PP fiókhoz kötve?)
Szerintem ha letelt a 15. nap is, haladj be a bankodhoz, és indittass chargeback-et! -
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #83708 üzenetére
150, bocs...
-
aytukabozs
addikt
válasz
#27216896 #83704 üzenetére
A "hogy kell"-re választ kapsz Cappa topicjaiban bolyongva, amennyiben érzel affinitást magadban mélyebben belepiszkálni a telefonod lelkébe.
Ha nem akkor vidd szervizbe a telefonod mert máskülönben nem lesz rajta se playstore, se magyar nyelvMás
Pandáéknál figyelte valaki 2/32 gigás Pomp C6-okat 140-ért?
Volt valakinél már ez a kütyü?
Meg ez megint ilyen refurbished széria lehet??? -
-
aytukabozs
addikt
"A fényképezője is elég jó, a legjobb benne hogy este is "lát", nem csak 1 fekete paca van a kijezőn
"
(#242) Laza... 2014-08-02 17:56:17De személyes tapasztalatom (még) nincs, így csak az ott olvasottak alapján mondom amit mondok...
-
aytukabozs
addikt
válasz
Gercsa #83130 üzenetére
Hát ebben én a honi garancián kívül semmi csábítót nem látok
(#83131) SocketA
ZTE V5? Nagyjából illik rá a személyleírás...
itt a topicja, kukkants be -
aytukabozs
addikt
válasz
sexymusprime #83096 üzenetére
"szinte biztos vagyok benne, hogy valami köze van a Xiaomi-hoz, már csak abból is kiindulva, hogy a logóik milyen ijesztően hasonlóak"
szinte biztos vagyok benne hogy ennél nagyobb ökörséget ma már nem fogok hallani...
-
aytukabozs
addikt
válasz
Kittike3333 #83081 üzenetére
Az ilyesmit célszerűbb priviben, nagyobb eséllyel olvassa mint egy ilyen pörgősebb topicban.
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
To2c szünetelteti néhány telefon forgalmazását, mert ellepték a piacot a refurbished telók.
Mondjuk ez néhányunknak nem ujdonság, igaz kedves Antelife?
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
b0bcat #82480 üzenetére
Jaja, az engem is érdekel,
többször megremegett már a kezem a checkout gomb felett(#82467) sztruhar
Most nézem te vagy az aki a PP topicban pár napja kérdezősködött, most akkor mégsem mondtad le a rendelést? Vagy már késő volt? (Ott mondjuk nem említetted hogy DHL-lel jön) -
aytukabozs
addikt
válasz
RVR400 #82375 üzenetére
Nem a francot,
meg a mostanit hírdetem, bejelentkezett egy csóka hogy cseréljem el egy galaxy 1-re, na onnantól hogy kiderült nem cserélek, már nem is érdekelte merthogy "ez csak egy szar klón"szerk.
persze az s1 valóban klón, nemigen gondolkodtak UMI-ék a formaterven, de azt a samut még deepsleep közben is kettéhu@#ozza -
aytukabozs
addikt
válasz
kmarkk22 #82321 üzenetére
hááát a bruttó 30 az kicsit kevés lesz arra hogy tiszta szívvel ajánljon bárki, ebbe inkább ilyen "ez nem rossz ennyiért" telefonok férnek bele...
Az EU-raktáras megoldástól nem lesz olcsóbb a telefon (sokkal), inkább az a lényege hogy gyorsabban ér ide, és a VÁM-os sz@arakodás elkerülése is időt spórol neked. -
aytukabozs
addikt
Nem olyan könnyű azért áramütéstől meghalni, kérdezz meg egy villanyszerelőt
Az én kezeim közt még csak 4-5 kínai járt de azok sem átalakítgatósak voltak szerencsére, viszont ha egy ilyenbe ütközöm akkor tuti hogy valami 2 komponensű műgyantás cuccal örökre összeragasztom őket, a szigszalag az pár hónap után engedni fogja magából a ragasztót, ott is ragadni fog ahol nem kéne, meg úgy általában olyan sufnituning érzés..
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #82151 üzenetére
-
aytukabozs
addikt
válasz
whatnot #82117 üzenetére
Sajnálatos módon az ide irogatók java kínai dualsimes masinákban járatos, a negativ tapasztalatokat jellemzően azok szenvedik el akik utána járás nélkül beleugranak valami hudeolcsó-jajdefaja telefonba aztán meg fikázzák en bloc a kínai telefonokat.
A nagyobb (nemkínai) gyártók , itthon hivatalosan kapható dualsimes készülékei jobbára túlárazott foschtalitsckák,vagy mégjobban túlárazott csúcskészülékek de olyat meg nem akarsz.
-
aytukabozs
addikt
válasz
gipsztigris #82080 üzenetére
En bloc vagy csak ebben az árszegmensben...?
-
aytukabozs
addikt
válasz
b0bcat #82052 üzenetére
Az x1pro tulajok általában örömködve írogattak ide, egy ismerősömnek április végén rendeltünk egy X3-at és ő sem panaszkodik, tehát vannak jó UMI-k is
Az antelife-os X1 széria az tuti buherálva volt, ahogy az én S1-em is, ezért nem tudom hogy szériahiba e, vagy antelife feature hogy ha bekapcsolva hagyom a wifit mikor nem használom a telót akkor fogja megát és kikapcsol (előtte meg vélhetően felpörög a proci mint az állat mert ilyenkor tűzforró a hátlap).
[szerk.]A hangyások most épp X2-ket akcióznak 150$-ért, ami kinézetre és elvi specifikációra pont az amit keresek (4 mag, 2/16gb, 2500-akksi, 5 coll), de kicsit utánaolvastam a neten és aztán nem mertem megvenni [szerk.]
A c1 az meg még tök új, gyakorlati infója nem lesz senkinek hisz csak jövőhét közepétől lesz kapható
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #81996 üzenetére
Azt hittem valami ilyesmi, bár ez csak 10 dolcsi volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Tesla topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest