-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
-
svgyula
addikt
válasz
konigjanos #57569 üzenetére
Van egy kérdésem! Próbáltad már úgy, hogy akku kivesz a hang+ benyom közben a számítógépre rádug közben nyomva tart!! (nem egyszerű!) és akkumulátor berak gomb még mindig nyomva?! A gt99-nél csak így indult el!
-
svgyula
addikt
válasz
Brain75 #57577 üzenetére
Szia!
Marad egy nem túl hízelgő ill. kettő lehetőség. Az egyik a gyári állapot visszaállítása! Ha ez sem segít akkor recovery-ben újraindítani és factori reset meg a két "vipe" opciot végigfuttatni és a gyári értékre áll vissza! Persze lehet minden újra rakni de a tanulópénzmár megvan!
-
svgyula
addikt
válasz
sipi25 #57516 üzenetére
Szia! Igen sikerült visszarakni! Sajna az a kábel amire elméletileg csomót is lehetne kötni attól is megsérült hogy felemeltük 1,5cm-t. Az árnyékolás azért kell mert kis térerő esetén a telefon megemeli az adóteljesítményt és az antenna(az egyik) pont a mikrofon és a hangszóró felett van és begerjeszti. Ha a kezed odateszed egészen közel és kicsit megszorítod már nem zúg mert a kezed elnyeli az elektromágneses hullámok nagy részét. Tehát ha nem "plázapicsásan" telefonálsz nem igen jön elő. De ha beteszed azt a kis darab fóliát akkor telefonálhatsz bárhogy
-
svgyula
addikt
válasz
motrola #57510 üzenetére
Szia! Azért én nem vennék rá mérget hogy ez a cseh cég nem ugyanolyan diler mint a magyar "azolcsosag.hu"!? A másik HA nem akkor biztosan felszámítják a forgalmi adót ott is! Viszont lehet kevesebb mint az itthoni! De majd erre is kitalálnak valamit pl származási díj
vagy eu-n kívűl gyártott termék
Na de nem akarok ötletet adni.........
-
svgyula
addikt
válasz
Danecay #57490 üzenetére
Szia! Tavaly januárban küldtem vissza egy táblagépet mert nem azt küldték ami a legutolsó megállapodás szerint kellett volna ráadásul a "fitdzsi szigetekről"? és simán visszaküldtem. Mivel még Áfát is akartak rátenni
így valóban drágább lett volna kategóriájában mintha itt vettem volna! Igaz azonnal írtam a cégnek akitől rendeltem és vissza is kaptam az árát persze csak akkor amikor már megkapták!
Az ajánlott csomagokat nem foglalhatják le ill. erről értesíteni kell a feladót és a címzettet is! Az aliexpress-nél lehet "vitát" nyitni az oldalon a rendelésnél több indok is van! Nekem eddig mindig visszautalták az összeget ha nem tudtak szállítani vagy nem azt akarták szállítani amit kértem! Ill. minden esetben ha valami eltért az eredeti rendeléstől értesítettek. -
svgyula
addikt
Szia! Nos az én telóm is 2db akkuval jött! A rutinosak az egyik akkut beteszik a telóba egy kis darab fóliával az érintkezőn a másikat meg mellékelik a dobozban! Ha átvilágítják a telefonost nem valószínű, hogy észrevenni! A "pót" akkumulátor meg látszik!
Kibontás után én is pislogtam: na most mi van? amikor levettem a teló hátsó borítóját ott virított benne a másik akku! -
svgyula
addikt
B.U.É.K. mindenkinek!
-
svgyula
addikt
Szia! A voip rendszer csak full 3G térerővel működik! A céges telón próbálkoztunk itt Siófok környékén DE még a telenor üzletben is csak az ablak mellet
volt vétel a hangminőség pedig említésre sem méltó! A főnököm német országban is csak a nagyvárosok központjából tudott hívást indítani kb 1prc-ig!
A skype a mekiből sokkal jobb! és occsóbb. -
svgyula
addikt
Nos Uraim!
Két link amiből látszik hogy a cubot one és a tronsmart ts7 két külön cég!
ez a cubot:http://www.cubot.net/ez a tronsmart:http://www.tronsmart.com/
nézzétek meg az elérhetőségeket is!
Ez olyan mint két táblagép az egyik kínai(FreeLander) saját belső és külső a másik meg lengyel kínai külső lengyel beső buheráció!(overmax) a kettő között csak annyi a különbség, hogy ha meghajtod a kínait akkor is bírja az akkumulátor a lengyelnek meg szemlátomást!!! megy lefele az akkumulátorszint! A lengyel cég nem az egyetlen Europában! -
svgyula
addikt
válasz
szobipeti199 #57211 üzenetére
Szia! A tesztek közül a pinpongozást ne hagyd ki
Ez már nem telefon hanem palacsinta sütő
-
svgyula
addikt
válasz
meridaharcos #57146 üzenetére
Szia! Az imei szám csak a telóban van! Az első tanulópénz! Legközelebb a csomagot kívülről fényképezd le!
aztán amikor kinyitod akkor is lehetőleg valami sorozatot próbálj csinálni! Ha minden ok legfeljebb kitörlöd! Amúgy valami gond van mostanában a kínából érkező csomagokkal! A fiamnak kétszer bontották fel a csomagját és vissza is küldték a feladónak! Pedig egy PIC KIT2 programozó panelről van szó kb akkora mint egy cigarettás doboz csak fél centi vastag panel!
Nekem még nem volt ilyen tavaj vettem át egy telót kint Köln-ben de a vámos nem is nyúlt hozzá előtte nekem kellett felbontani! Vámot ott sem kellett de áfát igen igaz 19%-os ott! De a plusz 32eurót el tudtam volna költeni egy töröknél is sörözés közben -
svgyula
addikt
válasz
RVR400 #57099 üzenetére
Szia! Arra vigyázz ha felbontják a határon be is zúzzák
mint hamisítványt a hátulján ott árulkodik "iphone"
A paraméterek szerint nagyon nem tűnik erőgépnek! Ha az autók között kellene besorolnom akkor ez még a "keleti"blokk lenne! Valahogy úgy mint egy Porsche kaszni zsiguli motorral 10 literes üzemanyag tartállyal!
-
svgyula
addikt
válasz
Viktor0610 #57097 üzenetére
Szia! A TS7 A kínai CUBOT ONE másolata. Tehát a másolat másolata annyira, hogy minden hátulról is megegyezik! Ráadásul valahol néztem a belsejében van a "cubot one " felirat. Ezt szerintem egyértelműen azt jelenti hogy kiesett a "minőségi"
válogatáson azaz nem érte el a cubot nevet sem
!
-
svgyula
addikt
válasz
hunior #57076 üzenetére
Szia! Belefutottam én is egy hasonlóba! számolj vele hogy valami nem fog rajta működni! Nálam az sjny W7500 (azt hiszem) 125$ MTK6589 eddig stimmel amit leírtak csak annyiban más hogy a GPS vevő nincs
és a teló a beépített processzorhoz képes 2-3e pontal maradt el a cobot gt99-hez képest belső szinte ugyanaz csak utóbbi rendelkezik saját GPS vevővel! Ez csak egy példa volt a leírások pontosságára!
Ajánlom azt az egyszerű módszer amit én is szoktam csinálni vagy a teszteket vagy a típus fórumokat végigböngészni. -
svgyula
addikt
-
svgyula
addikt
Nem tudom melyikre gondolsz? Az ahonnan megrendeltem és három hét alatt itt volt? Nos tőlük azt is kaptam ami az oldalon le volt írva! A cubot one-nak elméletileg létezett két verziója a sima MTK6589 1,2Ghz és az MTK6589T 1,5Ghz ez utóbbi mindenhol drágább volt viszont októbertől már nem szállítottak régit csak ha volt még a sufniban! Akik a leírást meg az árat nem írták át azok az akkumulátorral próbáltak üzletet csinálni! Kétszer futottam bele abba, hogy vártam két hetet utána közölte az eladó "csak egy akkumulátorral" tud szállítani! Nos az aksi árát ismerve 10-13$ tudott-akart visszahozni az áron. Na meg azt hogy lógott a pénzem három hétig a levegőben, mire visszakaptam! Mert azért mondanom sem kell a válaszom "nem" volt!
A GS3-at a nyáron 37$!!!!! nem vicc! akciózták! Persze nem kaptam meg szerintem elírták az árát 137$ lett volna! A kifogás jött három hét múlva úgy, hogy már volt csomagkísérő szám is!!! A kibújó válasz az volt a "szállító megbízhatatlan".
Bocs a hosszú sztori-ért! -
svgyula
addikt
válasz
Flexy90 #57024 üzenetére
Szia! Csak annyit, hogy a fordítás nem teljes és típustól függően van azért eltérés az alkalmazások és az alatta futó menük között. Azonkívül nem mindegy az sem melyik android verziót használja a teló. Viszont kimondtad a varázsszót is a "főzött rom-ba beleteszik"! Igen én is erről beszélek. De nekem mindegy! Én megkérdeztem két on-line áruházban a jiayu-t a válasz mindegyiknél az volt: utánanézek! a következő: nincs mivel ezt a telefont nem arra a régióra szánták!
Egy magyar cég [link] is úgy hozta volna hogy ők rakják rá a magyar menüt ez
+1hét és +4500Ft. A teló meg náluk amúgy is ~8eFt-vel drágább lenne! -
svgyula
addikt
Szia! Nekem 3hét alatt itt volt a teló a kezemben. [link]
Csak egy apró figyelmeztetés vagy megjegyzés a részemről: ugye azzal mindenki tisztába van, hogy a jiayu-nak nincs magyar nyelvet tartalmazó készüléke? Nekem is tetszett csak amikor hozzáértő barátomtól
megtudtam a felrakás mókolás, soha nem lesz olyan mint ha eredetileg lett volna integrálva, inkább hagytam!
Érdekesség innen [link]már kaptam úgy magyarul nyelvel nyitott!?Nagyon tetszik most is a G5-ös csak azt sem tudni mekkora belenyúlás lenne az a "magyarítás.apk" hááááát nem tudom
Ha ezek úgy működnének mint amit beleintegráltak akkor mi lenne értelme a "multi languages"-nek? Hiszen mindenki a Google Playstone-ból letöltené az éppen "hazait" és kész!
Pontosan ezért húztam ki a listámból a MIUI ROM-ot! Kicsit sem lettem ideges amikor a beharangozott "MULTI LANGUANGES" (az oldalukon a magyar is szerepel persze valami mókolásos stílusban) abból állt hogy volt háromfajta német!? angol, cseh, lengyel, török, meg valami arab, kínai! A német olyan érthetetlen volt
szerintem azt a svájciaknak csinálták! Úgy hogy elveszett az életemből három óra meg egy kínai regisztráció mivel a telefon csak akkor volt hajlandó elindulni ha regisztráltam a MIUI honlapján! Mázli hogy nem kínai
nyelven hanem angolu
l!
-
svgyula
addikt
válasz
meridaharcos #56997 üzenetére
Szia! Ez egy CUBOT ONE MTK 6589T.
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Nekem ~2hete jött meg a telóm! Ez már az újabb verzió (belsőre) semmi gondom nem lett volna ha a csengőhangot minden indításnál nem felejti el! Aztán firmware csere! Kipróbáltam a MIUI rendszert-nem ajánlom! A gond viszont megmaradt az eredeti visszapakolása után is. Aztán tegnap előtt sikerült megoldani az "elfelejtem a csengőhangot" hibát. A gyökér okaz a gyökér védelem
Akik készítették azoknak valami más volt fontos amiért levédték ilyen szinten.
Nos amiről beszélek az a system\media\audio\ringtones könyvtár.
A hibát úgy lehet (nálam működik!) megoldani hogy:
Először is root jog nélkül nem megy!
Feltelepítjük a roomtoolbox-ot (nekem csak ezzel működött megcsinálta mással is de nem lett jó!)
A könyvtár tartalmát kimásol valahova-megjegyez! lehetőleg a belső SD kártya vagy a külső SD kártyára
Az egész könyvtárat \ringtones\ töröljük!
A "belső SD kártyán (telefon memória)" létrehozunk egy ringtones könyvtárat belemásoljuk a kimentett csengőhangokat esetleg hozzáadjuk a sajátot!
A menüből kiválasztjuk az "áthelyezés" és betesszük mindenestől a system\media\audio\ könyvtárba.
Az egész lényege az hogy egy olyan könyvtárat hozzunk létre ami a külső rendszer hozzáférési jogait kapja meg ezzel teljes hozzáférést adtunk a rendszer alkalmazásoknak az itt tárolt file-hoz és nincs az, hogy induláskor bekavar a hozzáférési engedély és nem találja a beállított hangot így visszaáll valami alapra
Remélem segítettem..................
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest