- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
ricco25 #87983 üzenetére
Tapasztalatom csak a ZTE-ről van, de mikor vettem nálam is az ASUS volt még versenyben, az alábbiak miatt nyert a V5:
*az asus azonos kijelzőmérettel indokolatlanul hosszabb, (majd 1 cm)
*a zte-nek nagyobb az akksija, holott az asus procija a kajálósabb
*idegenkedem a beépített akkutól és a zenfone ilyen -
aytukabozs
addikt
válasz
Sevenc #87972 üzenetére
No az borsos lessz :/
Próbáld meg a mobilambnál, mikor indultak azt mondta itt a srác hogy a gyárral lesznek kapcsolatban és biztosított lesz az alakatrészellátásuk.Írj rájuk, vagy hívd fel őket: +36 20 38 111 47
-
aytukabozs
addikt
válasz
include777 #87901 üzenetére
"Van olyan is aki kifejezettem 4 colban gondolkodik"
Sőt, nagyon is sokan keresnek kis méretű okost, szoval ez a telo nem csak a hazai piacot nézve, ha nem a kintről rendelős opciót nézve is hiánypótló (az 1-2 ezzel egy kategóriában versenyző vállalható kinti alternatíva meg mind félgigás, tehát részemről megjegyeztem ezt, még akkor is ha én a kínai webshopos renelgetést preferálom
)
-
aytukabozs
addikt
háááát, nem tudom vennék e telefont valakitől aki v3-at használ
-
aytukabozs
addikt
válasz
include777 #87822 üzenetére
Ugyan azt a HW-t meg lehet kapni nemsamu klón házban is, hanem a sima szappantartó tokozással..
Nem a dzsunkákon összehányt telókkal van a baj, akinek ez a minőség kell vegye, de minek akar úgy kinézni mint valami más?Szerencsére úgy 1 éve az alsóbb árszegmensben is elkezdett megindulni az egyedi formatervek használata (hogy ezek nagy része is lopott az más kérdés, de legalább már nem minden 2. akar galaxynak látszani)
A kinti árakat hasonlítgatni a webshoposokhoz az meg öreg hiba...
-
aytukabozs
addikt
válasz
malomszék #87759 üzenetére
Mennyiért?
Az első találatra 79$-t dobottt a gugli, annyiért meg már négymagos is van, igaz csak 4,5"-on,
de nagyobb gyártótól...
10 dollárral többért már 1 giga rammalszerk.
meg 5.5-ös kijelzőn nekem már bántaná a szememet a wVGA(#87761) malomszék
Igen, Kínából jön.
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
maggi1886076 #87738 üzenetére
de
-
aytukabozs
addikt
Ha kettő az kevés, akkor hány szmájli jelzi egyértelműen egy post vicc mivoltát?
(#87681) junkpod
Most nem az a lényeg hogy MTK=sz@rGPS vagy MTK=olcsóbbtelefon=trehányabbtervezés=sz@rGPS, hanem hogy mikor ebben a topicban előkerül 1 hozzászóláson belül hogy GPS+MTK+Qualcomm, akkor pár hozzászólással később már megy a virtuális székdobálás, egy tucat posttal odébb meg már a modik takarítgatnak.
-
aytukabozs
addikt
válasz
junkpod #87672 üzenetére
Szerintem ne kezdjük el, végre lett telefonos GPS topic küzdjenek ott egymással a hívők.
Az mondjuk tény hogy az előző 6589-cel szerelt telefonom a kötelező GPS fix esőtánc eljárása után is lassabban fixált, és pontatlanabbul navigált mint a mostani teló dobozból kivéve.
Jó tudom az sem snapi vs mtk, hanem v5 vs. UMI_S1 -
aytukabozs
addikt
válasz
KGabor72 #87669 üzenetére
Sztem direkt dugták el mert ebben is olyan gyengusz lesz a GPS mint ikertesójában az Elephone P6i-ben
De erre a kérdésedre már nem kaptál választa a GPS-es topicban?
Igaz a kapott választ nem fogadtad el holott valóban ott kell keresgélni.
Amit használok teló azon átszabott kitkat van, a gyereké meg csontra lemerült, de az új (csepp alakú) GPS ikont nem fogod addig látni meíg el nem inditassz egy alkalmazást ami használja is, legegyszerűbb mondjuk egy GPS-test-et letölteni, és az fel fogja ajánlani hogy kapcsold be, ha nem lenne már amúgyis engedélyezve.
-
aytukabozs
addikt
válasz
janakbacsi #87658 üzenetére
-
aytukabozs
addikt
válasz
albgab #87642 üzenetére
Kérdés hogy stock vagy custom recovery van a telón.
Ha stock akkor jobb a telefon beállításai között keresgélni a gyári visszaállítás menüpontot, ha CWM akkor meg megnyomod hosszan a power gombot, ha a megjelenő menüben van recovery/reboot recovery lehetőség akkor azt választod, ha nincs akkor kikapcsolod a telefont és a hangerő+ és power gomb együttes nyomvatartásával kapcsolod vissza.
a volume + és- gombokkal navigálva kiválasztod a
- "wipe data/factory reset"
- "wipe cache partion".
menüpontokat, és a power gombbal elfogadtatva törlöd a kérdéses memóriaszakaszok tartalmát.DE, ez a gyári állapotba állítja vissza a telódat tehát minden adatod/alkalmazásod el fog szállni.
Ellenben más megoldást nem tudok a problémádra, sőt még valószínüleg ez is csak az első puhatolódzó lépés lesz, a bluetooth probléma áthidalásához valszínűleg új romot is kell feltenned.(#87650) janakbacsi
-pontosan milyen romot
-pontosan milyen és melyik verziószámú recoveryvel
az kizárt hogy csak miáút lehetne felrakni, de ehez is tudni kell hogy milyen recoról beszélünk... -
aytukabozs
addikt
válasz
djapor96 #87475 üzenetére
mert az utóbbi időszakban a triplájára hízott méretben is, ram használatban is sok alkalmazás (facebook, messenger duóra gondolok főképp), tehát a kis fél gigás készülékek vásárlásakor még elmegyegettek ezekel az appokkal terhelve, de ma már kevesek sajna hozzá...
És ezért nem segít a gyári fisszaállítás sem, max akkor működhetne ha minden proginak az 1 évvel ezelőtti verzióját használnák szegény 995 tulajok...(#87476) csendes
Köszi de nem keresek EU raktárakat
(jó-jó, hazudnék ha azt állítanám hogy a to2c-re nem csodálkoztam rá)
-
aytukabozs
addikt
válasz
svgyula #87467 üzenetére
Jaaaaj, mert valaki az utcán számolja össze ezeket, és nem eladási mutatók alapján van kimatekolva a dolog...?
Az más.(#87468) csabili74
"És hol vannak ilyen boltok, ha vannak?"
az internetenkomolyra fordítva az EU warehouse ezt jelenti igen, VÁM mondjuk kínából sincs a telókra, de EU-ból ÁFA sincs.
DE!
Az eus raktárak árai eleve magasabbak, és sok helyen még a szállitás is baromi drága.
1-2 kivételtől eltekintve, árban nem jössz ki jobban mint kintről rendelve, max. szállítási dőben... -
aytukabozs
addikt
Na ezt űberelje valaki, a Pandán már INGYEN is van (lesz holnap) telefonnak látszó tárgy
-
aytukabozs
addikt
válasz
Bembee12 #87355 üzenetére
"Amikor még"-re nemigen lehet tervezni...
Amikor még a g3t volt a sztárteló, teljesen más hozzáállással dolgoztak a VÁMosok, manapság 90-95 (egyesek szerint 99) százalékos biztonsággal megfogdossák a telókat.
Tehát ha erre vonatkozott korábban hogy megvan az okod miért ne DHL-lel, akkor ezt az okot nyugodtan dobhatod is...Arra már ki sem térek hogy minimum ketten leírták előttem hogy nemzeti ünnep jön kínában ami a legtöbb bolt eseteében azt jelenti hogy a rendelést ugyan felveszik, de postára csak az ünnepek után mennek jóeséllyel.
Ha meg mégsem akkor valami postai raktárban ünnepel majd a csomag. -
aytukabozs
addikt
válasz
banderasz77 #87308 üzenetére
az ár/érték arány az szubjektív valami
nekem (pedig nem vagyok pixelhuszár) de nem tudna elég olcsó lenni egy 5"-os teló wVGA felbontással
a w100 4,5/qHD-jéhez képest pl. jóeséllyel pixelesnek fog hatni
De a gazdik (van már pár itt a topicban), elismerően nyilatkoznak róla, tehát megéri az árát. -
aytukabozs
addikt
válasz
banderasz77 #87306 üzenetére
Mivel az utóbbi időben többen égették meg magukat ilyesmivel mint ahány usernek bejött, így nem tolonganak a jelentkezők
A PP-nál meg nem tudod megreklamálni a dolgot, eddig legalábbis rendre az eladó javára döntöttek (legalábbis az ide beírt tapasztalatok alapján). -
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #87236 üzenetére
-
aytukabozs
addikt
válasz
balazs1011 #87180 üzenetére
arra is csak en/cn romok vannak?
én megpróbálnám jbarton áttolni, a v5-ökre is így van kb 80%-os magyar rom.
(mondjuk annyi szerencsém van hogy ezt egy kevésbé lusta tulaj megcsinálta előttem és közkinccsé tette)
A teljes magyarítás tuti nem fog menni, (azért nem mert a NubiaUI tele van olyan dolgokkal ami az AOSP-ban nincs benne, a fordítás pedig ahhoz készült asszem), amúgy még a gyári multilangok sem 100%-osak szerintem a zte-nél.
-
aytukabozs
addikt
válasz
balazs1011 #87178 üzenetére
link a fenti HSZ-ben
szerk.
én is snapis vagyok, de ilyen funkcionalitású appal nem találkoztam qualcomm procira....
(mondjuk nagyon nem is kerestem, mivel jól műxik a telómajdnemout of the box) -
aytukabozs
addikt
válasz
balazs1011 #87176 üzenetére
Jaj!
Mi is a teljes neve a mobile uncle toolsnak?
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
diegho #87131 üzenetére
Debütált a 6595 EBBEN pl..
Azóta a minidealnek is lett europai raktára, de mint mindegyikkel, az a baj hogy nagyon szűk a készlet, és az ár tök ugyanaz legtöbb esetben áfa nélkül mint kintről rendelve megáfázva...
137mm az már sok?
ZTE V5 annyi és elég kedvelt teló lett itt (is)... -
aytukabozs
addikt
válasz
Alex1970 #87124 üzenetére
Jajdejó hogy osztottad az 'észt'
A legtöbb shop alapból giftet, home&gardent meg egyéb ökörségeket ír a dobozra alacsony értékmegjelöléssel, de mióta a vámnál nem félvak nyugdíjas csimpánzokat dolgoznak azóta ez szart sem ér...
átcsúszás előfordul, de az a véletlen műve, nem a trükköké...
(#87125) Alex1970
"egyébként elég gyorsnak tűnik a teló."
MÉG -
aytukabozs
addikt
jia f1-hez még annyit - asszem még nem írta senki - hogy bár csak fél gigás, de remekül optimailzálták így nem feltétlen érezni a ramhiányt..
Cappa följebb valakinek mély(ebb)vizes gondja van, nézz rá légyszíves hátha van ötleted...
-
aytukabozs
addikt
válasz
include777 #87111 üzenetére
25be szeretne cakkumpakk beleférni...
-
aytukabozs
addikt
válasz
overland #87089 üzenetére
Ez még mindíg a grand memo?
Nézd meg hogy lehet-e pl. flashtoollal kiolvasást csinálni róla.... -
aytukabozs
addikt
Jaj a fotózáson átsiklottam, abban nem remekel.
Van rólalogoutosmobilarenás cikk amúgy, olvasd el.Naja cappa. Itt kérve vagy kéretlenül de mindig okít valaki valaki mást
Szerk.
Ja hogy ez? Le sem esett volna ha nem jelentkezik be az egyik érintett
-
aytukabozs
addikt
válasz
Alex1970 #87022 üzenetére
Ahogy írták már, még ha tudnád is romolni felesleges lenne mert ez egy hulladék, ha van még vevővédelem küldd vissza, ha nincs akkor is jelentsd az eladót hogy más nem járjon így.
szerk.
Ja már látom.
No egy ilyen romolásához minimum Cappa72 szintjén kéne lenned, sima userként ez még itinerrel sem fog menni szerintem. -
aytukabozs
addikt
válasz
Laza... #87008 üzenetére
Tudom, tisztában vagyok pl. a to2c-s eseteddel is, érdekessségképp írtam! (amúgy 2 db, rohadtul kapcsolódó topicba tettem csak be)
A többi topicclakónak!!
Mindenki csak saját felelősségre bízzon bármilyen vámbiztosításban!
(Mondjuk azt hittem ez egyértelmű)
(#87012) Alex1970
Úristen te mit vettél meg honnan?
-
aytukabozs
addikt
Pandawill VÁM + ÁFA biztosítás.
Ki lesz az első ?
-
aytukabozs
addikt
válasz
include777 #86993 üzenetére
köszönjük az infókat...
Nagyon úgy fest hogy -pláne a brand debütálása óta kiderült információk ismeretében- simán bekerülhetne a leagoo az összefoglalóban az ajánlott márkák közé.
-
aytukabozs
addikt
válasz
gipsztigris #86813 üzenetére
ja mög ugyanott pócon az MX4 es...
-
aytukabozs
addikt
válasz
maggi1886076 #86763 üzenetére
Így ránézésre Dzsunka Classic!
-
aytukabozs
addikt
válasz
Bjorngolf #86476 üzenetére
nabasszameg telibe
ők az egyik renittens refurbished terítők...ha csak ebben a topicban visszaolvasol találni fogsz minimum 4-5 olyan esetet mikor az eladott termék nem volt 100%-os.
Az én esetem.
(Nem muszáj az egész írást végiográgni, elég a 10. bekezdéstől)Persze nem állítom hogy ez a telefon is javított, lehet hogy csak ki akarják már szórni a régebbi cuccokat, sok teló van náluk 100$ környékén ezzel a speckóval (1/4gb, 6589, 5", stb...)
-
aytukabozs
addikt
válasz
Bjorngolf #86473 üzenetére
Volt itt pár embernek, úgy rémlik a kamera volt benne tré (ez nálad nem gond)
Meg mintha a gps- lett volna szeretgetésigényes, dobozból kivéve az nem volt ok rajta.
Őt faggasd ki hosszan használt ilyet.Fontos kérdés viszont hogy mi az az "egyik oldal" pontosan, mert sok webshoppal kapcsolatban merült fel hogy refurbished telókat árulnak.
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
Bjorngolf #86438 üzenetére
Valamit összekeverhettél.
Az asus egy akksizabáló az intel proci miatt, a v5-ből moderált használattal 2 nap kihozható...Valamint; az asusnak indokolatlanul nagy a befoglaló mérete, noha a kijelző ugyanakkora.
Mégtovábbá (
) a 2 gigás verzió a zteből 50 inkább mint 45...
De valóban nagyon sok készülék fér még bele az igényeidbe, és minnél többön rágod át magad, annál nehezebb lesz dönteni.(Tudom, tapasztaltam
)
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
CoolBoy323 #86410 üzenetére
Ja, nem eszi meg a kuponkódot?
Nem volt kedvem regisztrálni, ússincs fölös ~ 10 rugóm most -
aytukabozs
addikt
válasz
CoolBoy323 #86339 üzenetére
Parancsolj, ez még annál is olcsóbb, cost effective smartphone ahogy chiglishül mondják..
Hülön felhivnám a figyelmet a brand szitázás egyedi betűtípusáraKizárólag bátraknak!
-
aytukabozs
addikt
válasz
KilgoreTrout #86303 üzenetére
<<< vigyázat a felhasználó hazabeszél!!!
A nem IPS-s kijelzőt ha megnézed, nem fogod látni hogy nem IPS.
Az asushoz
+ a kamera, ill az a 2 mag, az van olyan mint a másik kettő 4 magja, de
- a batárnagy méretA snapis redmi meg horror ha a topicjából indulsz ki
-
aytukabozs
addikt
válasz
Spancer RE #86276 üzenetére
Őt keresd privátban, vannak ilyen jellegű tapasztalatai, gondolom
segít.nem octa és óriásakksija sincsen, de +1 a zte v5-re (2gb)
-
aytukabozs
addikt
Heh, míg mi itt dumcsizunk, a 'sima' 3-ról kikerült egy cikk mobilarenára
Hátha benne vannak a keresett infók...
-
aytukabozs
addikt
válasz
MrChef #86260 üzenetére
Namost ezek mik?
Az iNew még ok, a V3 még a hibái ellenére is slágertermék volt itt egy darabig, a másik kettő már neccesebb, a Laude simán klóngyárnak tűnik, de ez az iWing a legviccesebb.
Nem tudom akarnék e olyan cégtől vásárolni aki azt állítja hogy OEM gyártóként telefonokat gyártott a Huaweinek és a Xiaominak -
aytukabozs
addikt
válasz
freelancer68 #86255 üzenetére
Hmm, valóban.
Eggyel több hely amit magyargarihoz ragaszkodóknak ajánlani lehet
(#86256) balazsnba
Az bug lesz (vagyis hülye a rendszer, rád bízza hogy válaszd azt ha az EU webshopból választottál valamit, de a vásárlók jó részének ez rohadtul nem lesz egyértelmű).
Tuti hogy a kinti árért nem fogják EU webshopból küldeni.
A hekkelés a mini hivatalos verziója szerint az oldal fejlesztése volt, de ha van PP gomb akkor nem lehet bajod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest