Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPad topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazsnba
csendes tag
Kedves Urak!
Érdeklődnék, hogy minden hagyományos SIM-kártyával működik-e ez a microSIM méretűre kivágós dolog? Mert az én SIM-kártyámon mintha a szokásonál nagyobb lenne a chip felülete (ilyen van nekem). Ez nem probléma?
Ha biztosra akarok menni (jelenleg Németországban vagyok, kellemetlen lenne elszúrni a magyar SIM-kártyát), melyiket javasoljátok inkább: bemenni egy gsm boltba, hogy csinálják meg, vagy pedig rendelni hozzá vágó alkalmatosságot? Utóbbihoz melyik ajánlatot javasolnátok (Kínából is jöhet felőlem.)
Végül miután már kivágtam, milyen adaptert javasoltok annak megoldására, hogy normál mini SIM-es telefonnal is tudjam használni? (Szintén lehet kínai, már bevált, megbízható eszköz)
Elnézést, ha ezekről már írtatok régebben, rövid keresés után nem találtam egyértelmű konklúzióra ezekben a kérdésekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Zephyrus M16
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest