- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Brogyi #94661 üzenetére
Tökjó... én meg 5.5 colost néznék: az lenne az elefánt P7000 ,de az eddigi ismertetőkben úgy láttam abban nem
bírták bele applikálni 800 MHz-s fdd-LTE sávot...cáfoljon meg valaki pls...(elephone.cc, gizchina: nincs, vifocal.com és más shop: van)A JiaYu- S3 esetén van, és a gyári terméklap büszkélkedik is a LDS Laser-Antenna-Tecnology-val hogy az milyen csudijó vételt fog biztosítani...Hát kérdem én ilyen antenna csík miért nem lehet a P7000-ben is ?
kb. $200
Mindenkinek jó kütyüs Újévet!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Potzee #94525 üzenetére
Jólvan jólvan én is készséggel méltatom Laza kollegát, abszolut elismerendő a segítségnyújtása, a jó telókat (mint a coolpad f1) illető tanácsadása..s Ha fogja majd jóáron árulni az emitt összehasonlított 64bit mtk telókat (habár 5,5 colosok) még tán én is vevője lehetek
Egyébként egy+egy SoC-os kérdésem van:
-Jól tudom-e hogy az újgenerációs MediaTek-ek soc-okban (6752,6732)
a chipre integrálva van a fdd- (és tdd) LTE modem ?- Gyakorlatilag az érdekelne hogyha a mt6752 SoC-ot látom az jelenti -e automatikusan
azt hogy melyik LTE-sávokat (B20 B1 B3 B7) tudja a köréépült készülék?
[Az előbbi linken van B1-B3-B7 (Elephone-P7000) és van B3-B7-B20 (zp920 és JY-S3) sávfelsorolású...] -
ÁrPi2
senior tag
válasz
wwenigma #94508 üzenetére
Izé..ne már...nem kell szégyenlened magadat! Sokkal jobb a gps-ük is!
Ugyan hol van az mtk, a szomszéd városban?
-- majd esetleg ezek az újgenerációs 6752 6732 -SoC-osok pariba kerülnek talán...
..és amennyire én is látom tudom hogy árul ő zte-v5 -ön kívül más készüléket is, én csak kiemeltem a v5-öt
(#94510) Somatom
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
szili.tamas1 #94492 üzenetére
Ohhó nem nyomul ő (Laza) hanem csak a kereskedői stratégiájának vonalát követve kipróbáltan és meggyőződötten ajánl bizonyos (készleten is lévö) kiválö termékeket (pl.Zte v5-öt), míg egyéb termékeket mindenkor inkább elbizonytalanítóbb kommunikációs attitüddel kommenttel: ragyogó példája a kereskedő vénájúaknak!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
b0bcat #94369 üzenetére
Igen ahogy a többiek is mondják, milyen klassz meglepi lesz a panda presell utáni ára
A Jiayu-S3 -ban szinte minden hardveres paraméter pont ilyen, de pluszban pl. van sd-kártyahely is, meg talán az is Lalipappal jön (nem is vagyok antiklerikális)
és kínában ha jól látom a Basic már "on Sale" (50.000 darab árusítását megkezdék dec.26-án),és az a Minideal-en csak 6 nappal a M1 Panda-presellnél későbbre jan.26-ra van ígérve $189 -ért
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Laza... #94177 üzenetére
A Coolpad F2 CyanogenMod11 -jéről emitt fent hungobungo informatikus hozzászólása
ez vala:"Az indiai Micromax is árusítani fogja, saját brandet indított neki: ( http://yuplaygod.com )
Január 13-tól fogják kiszállítani, gyári CM11-gyel (!)."Az FDD-LTE 800MHz-es sávja (B20) a mostani 64bites MTK SoC-okban (6752 (8mag) 6732(4mag))
egy (nekem is) fontos kérdés:Példul most jött ki ugye piacra a Meizu M1 (Blue Charm)Note, és emitt fent néhányan azt mondják nincs B20.
NADEha esetleg mégis maga a soc integrálva tudja, illetve tudná, akkor a webshopos,facebookos Üfsz. negativ közlések csak tudatlanságból fakadnának.. (Pl. a JY-S3 (mt6752)kínai adatlapján szerepel B20)Talán Tjb007 fórumtársat a SoC-kisokost kéne faggatnunk hátha ő tudja?
Boldog Karácsonyt!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
hungobungo #94056 üzenetére
Köszi, kiváncsi vagyok ennek a Snapi615 Coolpad-F2 -nek a CM11-el mutatott teljesitményére,
és jó lenne tudni ismeri -e a FDD-LTE Band 20-at a 800MHz-t!thx.
Kellemes Karácsonyt!
-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
wwenigma #93954 üzenetére
Áhám..ha a 615-ös Snapdragon van a snapis Coolpad-F2-ben, akkor az a nyolc mag tényleg sokkal
jobb an tutujgatásilag!és a ha sejthetem a snapi előnyét gps(+glonass) -ban is akkor már csak egy esélye van az mtk-s F2-nek vételre illetve kettő: az ha esetleg érdemlegesen olcsóbb lenne a snapis-F2-nél
és ha tud Band20 - 800MHz fdd-lte sávot is. (vagy három : ha az a mt6590 tud korábbiaknál korrektebben
pozicionálni is)(Mondd wwenigma egyébként a Snap 615 iletve a Coolpad-F2 LTE-je tudja ezt a 800MHz-es sávot?
Hátha hungobungo meg tudja válaszolni , akár a kinai partnerektől..
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
hungobungo #93843 üzenetére
Igen ha megkérhetlek, kérdezz rá a partnereknél...zavaros. Egyébként tutu-ilag milyen értékeket mutatnak egy versus "teszt"ben? ÉSa snapi615 van a snapisban?
Éssöö.. a cm-et tán a factory rom-jával kapcsolatos mizéria miatt ajánlod?
F2 mtk: Van ajánlott,, stabil megbizható romja?? -
ÁrPi2
senior tag
válasz
hungobungo #93823 üzenetére
Szia hungbungo !
Az mtk procis Coolpad F2 (8675-HD) elérhető-e illetve érdemes- e Nálad / Chigonnál keresni azt?
Mit lehet biztosan tudni róla? Stimmel-e ez : mt6592+mt6290 ??
Tudja-e ez az mtk-s Coolpad F2-HD az FDD-LTE Band20-at ( 800MHz ) ?? (Plusz B3 és B7?)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Shummo #93070 üzenetére
Januárban kerül talán piacra.
Szerintem ott sem azért az áthúzott $329 a reális ára egy Jiayu-S3-nak, áthúzhattak volna egy ezercsilliárdos árat is nemde, de nyers markecingen kívül is nézd:
A mt6595-ösök jobb darabok és az a Zopo zp999 Lite is $300.Ebben a boltban reálisabban belőtt megjelenéselőtti árat látok,
figyelembe véve a gyári 900 illetve 1000 jüanos árat:SPEmall, Jiayu S3 presell árak
JY-S3 hájend $225
JY-S3 lóend $200 (nincs nfc és "csak" 2gb ram.De a megjelenés , és nemzetközi szállítás dátuma erősen függ a gyár korábbról ismert tempóján,
tehát mindig rizikó egy boltnak hosszúlejáratra pénzt kölcsönöznöd!
(#93112) zer0fil
"_Mit mondjak.... Eszméletlen a gép.."
Többet, more more
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Dominó85 #93016 üzenetére
Aham..lehetséges!
És mi a tapasztalatod a Mali-T760 MP2 gpu-val kapcsolatban?Jönnek az említettek mellett mt6752-es SoC-al szerelt telefonok is,
én például mt6589T leváltására jónak látom ezeket is :
Már Christmas-time előtt kiadná a Meizu a K52-t (4,6col), vagy januárban kínábanpl.a JiaYu-S3 (5,5 col) vagy az S4 (4,7col) is jön, jó FDD-LTE-vel (B20, B3, B7 - 800-1800-2600MHz)
Ezeknek az mt6595 és mt6795-höz hasonlítva mint sejted is kedvezőbb áraik lesznek:
Nézzük a Zopo-3X ára (mt6595M) most $295 . -
ÁrPi2
senior tag
Én keresek de nem találok 800 MHz-es (Band20) frekit tudó LTE-s Honor 3C-t...
Lehet hogy ez már túlzott igényA találatokban csak 1800 és 2100 frekit tud. (Persze elég is lehetne a 800MHz-tender előtti lte-lefedettségi területeken
)
Ezt a gsmarena írja meg néhány
bolt. (Ebben a SoC HiSilicon Kirin 910 ? )Ha egyáltalán a Huaweii már gyárt FDD-LTE verziójú Honor-3C -t...MERT találtam egy shopot ahol explicite nemet mond a válaszoló sárga :
- Hello,
Does it support 4g FDD-LTE transmission?
- Thank you for your mail.
Huawei Honor 3C 4G does not support FDD-LTE transmission. -
ÁrPi2
senior tag
Ha ez a Zopo 3X (zp999-Lite) a maga mt6595M-jével 3G-ram-16G-rom
háromszáz dodó lesz (vagyis annyin nyit..) akkor vajon milyen áron jön ki a JiaYu S3 mt6752 SoC-os 2-16 modelljével? Várom... Ja és jóság lesz majd a 4.7 colos JiaYu-S4 is, csak ugye mikor ...Amúgy megértem a pingpongütőellenesek panaszait is sőt osztozom a kritikában hogy
láthatóan ezekhez generált dolog
a wearable smartwatch meg emilyen marketingkreálmány trendek.. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Dominó85 #91349 üzenetére
talán sovány lesz
talán nem
a Gizmochina és a Gizchina is 2700 mAh-t ír, a pdadb pedig td-lte verziósban szintén 2700 mAh-t
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
#79335424 #90606 üzenetére
Lesz egy "Lite" zp999 az új gizchina hír szerint: (mt6595M)
3g ram és a diffi csak a kevesebb azaz csak 16g rom amit így a cég "zopo 3x"-nek nevezett átzopomobileshop-ban 300 dollár (nov20 PreSell)
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok, én amúgy ilyenre pályázok :
5.5 col, HD , 2G-16G , jó LTE (B20 (800MHz) is!) és tán jó 2500mAh akksi. és óccókinai
Elkaptam egy érdekes benchmark összevetést, fogadjátok kritikával:A GizmoChina tegnapelőtt (nov14) óta visszavont egy Coolpad-F2-W00 Snapdragon615-ös
beszámolót amely tartalmaz néhány benchmarkot is,amelyet mostancsak a Guglitárolt webcache változatból lehet elérni.
Tegnap (nov15) pedig megjelent ugyanott egy review a Coolpad-F2-HD MT6592+MT6290("kieg.csipes")
"China Unicom" verzióról (ez a készülékfajta ami nemkínaiak számára az érdekes)Én idejében mentettem a cikkeket és ezek a számok: Mindegyik számértékben
pozitivabb a 6592+6290 kombó megoldás a snapdragon615-el szerelttel szemben.((Az Ali-s hungobungo-s Chigon-tól itt a topikban ezt az utóbbit, a kombó-sat linkelték már.))
Nekem ez Hökkenet, Szóljatok hozzá!
Coolpad-f2 -W00 ,Snapdragon615(MSM8939)
Here are the benchmark scores:
Ludashi: 29742,
Ludashi HTML5: 18027
AnTuTu: 28648
Vellamo HTML5: 1642
Vellamo Metal: 755
MultiTouch Tester: 5Coolpad-f2 -HD ,mt6592+mt6290
Now, for the benchmark scores:
AnTuTu: 29066
Ludashi (cellphone performance): 38510
Ludashi (web browsing): 26883
NenaMark2: 59.5fps -
ÁrPi2
senior tag
válasz
tokyo2 #90837 üzenetére
Szerintem nemkizárt hogy mindkét slotjában képes 4G-re (csak ugye menüböl ki kell választani)
és eszerint az mt6290-es kommunikációs chip -jével tudja pl. az itthon már lassan jó lefedettségü 800MHz-es lte- freki-sávot!
FDD-LTE: B1 (2100MHz) B3 (1800MHz) B7 (2600MHz) B20 (800MHz) ezt írja a német boltja." MT6582 SoC and LTE is added with the popular Mediatek MT6290 modem "
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
janaman01 #90732 üzenetére
Szerintem nem coolpad f1 -et kapott , hanem a fényképek alapján ez egy Coolpad f2 a "kinai 3g meg 4g" fajtából
(todományosabban: td-scdma és tdd-lte mobilnetet tud ami nálunk nemjó) .Egyébként talán mt6592 SoC és mt6290 kommunikációs chippel van szerelve...
Én erre az F2-re lelkesültem be néhány hete (ezernyi kommenttel ezelött) például korábbi Meditatek közlemények meg most őszi gizchina.com -os pletykák alapján úgy gondoltam tudnia kellene a kinán-kívüli világ FDD-LTE rendszerén is kommunikálni,
de késöbb ott és más fórumokon is írják hogy sok a panasz erre a képességtelenségére....(Heteken belül kihoz a (Yulan) Coolpad egy Snapdragon 615-el szerelt F2-es altipust is...
)
A linkeket most nem halászom össze..
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
include777 #89271 üzenetére
Az árszabására leszek kiváncsi.
(Én most már Voip célzattal LTE-s --tepsi-- gépeket nézegetek)Szimpatikus a Leagoo és az új Elite-sorozata, 5,5 collos mind, mindnek jónagy
akksi van (specifikációban...),
ez nagy plusz mellettük, a kijelzőfelbontások pedig szép sorban:Elite1 - FHD
Elite2 - HD
Elite3 - qHDNamondom kettes
És a 2GB RAM-ot is megkapja még a kettes is. Viszont ez pont nem kap LTE-t (a
kiállítási bejelentés szerint)!
(Csak reménykedek abban hogy mind ontopik azaz DualSim ...)Gondolom a mt6290-es LTE-chipet szerelik a sorozat SoC-jai mellé, de kérdemén miért marad ki
az LTE a kettesből???egyes mt6592A (1,7GHz) + mt6290 (LTE)
kettes mt6592 (1,4GHz) + semmi
hármas SoC-tippem szerint mt6582 (EZ az ami 1,3GHz) + mt6290 (LTE)Tudom szörszálhasogató ojrópai fogyasztó vagyok
(...Lehet hogy már át is szerelték a gyártósort egy negyedik köztes sorozattaghoz
)
Végül talán a Honor 4X lesz nekem a nyerő áru
-
ÁrPi2
senior tag
Most a Digi-ben is reménykedem (a Mediatek mt6290-esek kapcsán (PL.: ezek,) ÉS pl. a Coolpad F2
) mert a pár napja elnyert 1800 MHz-es frekvenciára már be is jelentette hogy
a szükséges engedélyek beszerzése után azonnal elkezdi kiépíteni ...
Reménykedjünk benne hogy gyors tempóban..fog robbanni...
MediaTek mt6290 komm.chip: FDD-LTE 1800/2600 (Band3/Band7)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Cyborg #87137 üzenetére
Ez engem is érdekel!
Chigonéknál már van az MT6592 SoC + MT6290 kombóval szerelt (wcdma és fdd-lte képes kommünik.csippes)
Coolpad F2 ha 5,5 collos érdekel...Megjegyzem mindmáig nem tudom megérteni hogyha van egy telóban mt6290 chip (ami gyárilag wcdma-képes, akkor mit jelentene hogy "Bundle: GSM " státuszu a Chigon Ali-s shopjában mert miért lehetne esetlegesen NEM-alkalmas Európába??
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
RVR400 #86657 üzenetére
Kipróbálnám én is ezt a progit (Antutu-Battery) mert most pl. arra keresnék egy jó akkuteszt etalon-progit hogy egyazon készülék akkuját különböző romok (JB illetve KK ) mennyire merítik...
Érdemes lehet erre az Antutu-Battery?
Persze jó kérdés az is hogy mrfrakk esetében mi zavarta meg az Antutu-akkutesztet...
-
ÁrPi2
senior tag
A Coolpad F2 LTE-képes (mt6290, tehát FDD-s fajtát is) és dualSIM-es, ez utóbbit az
eredeti első RedMi Note is tudja de az LTE-s verzió az ha jól tudom nem.További "összevetés" itt fent
és GizCsájna:
CoolPad Great God F2 launched, wants to replace your Redmi Note -
ÁrPi2
senior tag
válasz
svgyula #86186 üzenetére
Anno a JiaYu kétmagos G3 telefon idejében (SoC: mt6577)2013 elején volt pl. a sima G3 mt6620 as kopmmunikációs chippel és azután kihozták a G3N-et mt6628-as tipusjelü kommunikációs chippel....(Minkettő nem-integrált szerelés, nincsen tehát belefabrikálva a SoC-ba még Tajwan-ban, hanem ugyanazon alkatrészboltból (MediaTek) hozták a népikínaiak)
Én ezzel a hasonlattal (habár anno az nem 3G -- 4G tech váltás volt) látom leírhatónak ezt a
mt6592 (SoC) + mt6290 (kommünik csipp) szituációt ( Ez a fönt linkelt Coolpad F2 esete -Chigon-).
GizmóCsájna:
Snapshots: Coolpad Dashen F2GizCsájna:
CoolPad Great God F2 launched, wants to replace your Redmi Note -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Cyborg #86131 üzenetére
...Ööö...
-...Nem mondtam én semmi rosszat csak külön köszöntem meg hogy felhívtad a figyelmemet...
Nekem most az mt6595-ösök és vagy talán az mt6290 (mt6590) -el fdd-Lte kiegészített 4-8 magos kínai dualsim csodák vannak keresésemben, HD-vel 5,5" ( CF2 ! +? )
vagy 4,3-4,7" méretben. (Nagyon bejönne pl.egy JY-G4S+mt6290, vagy ugyanez bele egy G2F-be..
)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
svgyula #86122 üzenetére
Az MTK 6592-es SoC valóban nem 4G képes, de a MT6290 komm.chip kisegíti ezügyben.
Az mt6290 (ni a linket) nem tudja a Glonass-t de FDD-LTE és wcdma az oké...Szóval ezért nem értem
(#86116) WOT-H-A-C megjegyzését...hogy ("Csak a GSM változatot lehet rendelni egyenlőre....")
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
aytukabozs #85844 üzenetére
Az a 2012-es androidReferenciakészülék nem tartalmazott NFC-t, szóval talán nem akartak
igaztalanságot mutatni a perlekedő Apple felé s ezért is hagyták ki ezta kis iPhone 6-ot üdvözlő kártyájukból...Sztornó
(#85821) (DaShen) : Ateista piacokra majd "Big Bang" tipusnévvel törnek be!
-
ÁrPi2
senior tag
Az értelmezési vita az itten a nagyságos EU egy jogszabályáról vagy jogszabály-tervezetéről szólott emitt fent,
wwenigma dobta be hogy a .hu-s parlamenti kétharmad (azajóságos...ugye) "mivel lehetoseget biztosit (majd, ugye) ra az EU, Jan1-re már törvényt csinál" a topikunk termékeire is.Táncsak nem gondolod HPAA hogy .hu-ban egy mobilos fórumban halásznak EU-bürokraták ötletekért
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
janaman01 #84764 üzenetére
Ennek lenne az a nevezete hogy "Great God F2" ??
Holnaptól (ha nincs még ott holnap
) a JingDong Mall-on 999 Yüanért !
(jd.com)
OTG-t tudja vajon? és iránytű van-e?
És marad-e (Coolpad F1 után) dualsim? (amivel együtt már egyértelmüen lenyomná
az LTE-s snapi400-as RedMi-Note-LTE-t szerintem...Az mt6290 nem tudja a Glonass-t de FDD-LTE és wcdma az oké...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
csubuka #82299 üzenetére
Jiayu G2F
" Lesz elvileg HD-s G2F,"
Sőt egyhónapos Gizchina.com-os pletyka szerint lesz LTE chipes (nem SoC integrált hanem komm.chip,
mint anno JY-G3 ról G3N-re) upgrade.
A pletyka a JiaYu-tól származ, hogy a többi tipus között a G2 is kap (majd...) LTE képességet a SoC mellé nevezetesen a MT6290 modem személyében
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Laza... #81706 üzenetére
Jólvan ez bíztató...Engem azért érdekel az LTE mert voiptelefonálok (jobb ping, -latency ,és ha jólsejtem
nagyobb kör az adótoronytól),
(De azért még nem ismerjük a MediaTek LTE-s chipjeinek akkuterhelését).Adams55, mellesleg a Glonas -t tudja a mt6595 SoC... (a mt6290 nemtudom h tudja-é..)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
adams55 #81659 üzenetére
Szori ennek az Ondának a SoC -a nem mt6595 hanem (persze big.LITTLE 8 core: 4x A15 4x A7) AllWinner A80T .
Az Allwinner A80T pedig ráadásul tán tabletes SoC,
így a Mediatek mt6595 -el szerelt okostelók árairól kedvezőtlenebb jóslatokat tehetünk inkább.Én perpillanat azon tűnődöm vajon a mt6595-ös (integrált LTE) modellek után mennyivel (és mennyiért)
vetik piacra az ócskább SoC-ok plusz LTE chip (mt6290 (Renamed to mt6590) kommunikációs chipek) kombókkal
szerelt telefonokat.Kinek van tippje?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
tfalcon96 #74712 üzenetére
Kalkuláld ki ezzel a géppel hogy mennyi a pixesűrűség.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #74442 üzenetére
Antelife RedMi Note 25 dolláros kupon: note25off1 nemtudommeddig, info a hirlevélből.
$234.99-ról 210-re
5,5" -szóval tepsikedvelők , -phabletfanok beszámolhatnának
Csoportos rendelés is szerveződhetne...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
cappa72 #74416 üzenetére
Cn app remover -- Megnyirbált XP-telepitő hasonlata:
Például NEM tudom hogy a PinyinIME.apk valóban káros-é
(ennek esélyét mi paranoid androidok, nexus6-osok stb..sohsem zárhatjuk ki),
de mivel kinai írásjegyek bevitelére szolgál -emezt kivéve- valóban fölösleges.Akik a "keleti nyitás" gondolatát úgy gondolják ho jól meg kéne tanulni kínaiul írni azok ...azok majd úgyis külön visszarakják ezt a PinyinIMe app-ot
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
RVR400 #74202 üzenetére
Szunooo-nak is:
Tmallbox 5 százalék LEárazó kupon:"A szállítás pénzbe kerül, valamint a 4% paypal díjat Te fizeted,"
A tmallboxos linken ott felül van egy kupon (vuser) ajánlat, ha azt használja a lap látogatója
akkor ezeket a lehúzásokat (..)visszanyeri!Tmallbox will have 5.1% discount for all the clients (Discount Code: BIG5.1) from May 23-31 .
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Senator #72792 üzenetére
Szigorú ez a vélemény
A miui jó dolog...
ÉS azért is mondom ezt Jiayu-s ként mert a miui szerintem G4S-re is elég hamar meg fog jelenni.
(Régebbiekre elég rég van, OTA metódúsú frissítéssel is)Azután alkatrészellátást említesz: Én G3T -s tulajként antennákat akksikat kapcsológombokat satöbbiket
épp a napokban is készleten láttam megf. webshopokban.Az Redmi 1S antutu 21000 körüli de a G4S az octacore-jával 27000 körüli (Milyen érv lenne hogy a gyengus
G3T-m
16000 pontja "nehogymár ne legyen elég" ?)
Aztán a "BandMode".
Noshát nekem nincs voda sim-em de az EngineerMode-ban a BandMode/
UMTS Mode felsorolásában szerepel hogy
WCDMA-GSM-900Mégis elterjedt a tipusomról(G3T) hogy nem tud Voda-vidéket. Mi a tény ezügyben G4S-esetében?
Aztán Dominó85 azt mondja (Egyébként mondhatom jó kis apologéta
)
"Anno mindenki xarrá mókolta a GPS-t a Jiayu G3-ban, míg én hozzá sem nyúltam és jééé működött."
Mert Én is pl. nem mókoltam a g3t-m gps-ét és pl. bicajtúrákon jól trekkel.
Tika79 válaszd a jobbikat
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Bloksma #63737 üzenetére
Számomra még nyitott hogy a JiaYu-G2F HD lesz-é
. Mert bár olvastam az előbb fent megadott gyári linken a specifikácó lapot hogy nem-HD de a Features lap
alatt (ellentmondást sugározva) a második képen a képfelirat ugyebár"smoother to play games and watch HD videos"
Miközben lesújtóan ott van az 5. kép
képfeliratán megint a 480x854 resolution... -
ÁrPi2
senior tag
válasz
CoolBoy323 #58593 üzenetére
A CES14-en bemutatott bika
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
iMaverick #58504 üzenetére
"gyakorlatilag a saját felületük dolgait javítgatják. (Miui Zenelejátszó, Galéria, stb.) Persze hetente"
Én is linkeltem neked changelogot
de , igazad van többnyire a saját "launcser"-üket faragicsálják.
Viszont raknak a rendszerükbe pl. Biztonsági központot: Adatforgalom, Tisztítás, Felügyelet, Teljesítmény, Antivirus, meg Engedélykezelés az appokhoz, bootappokhoz - Ezek arra mutatnak hogy kerek Rendszert akarnak faragni.
Az korrekt bennük hogy a forráskódok tudtommal publikálásra kerülnek! Van viszont ambivalens érzésem MITU-hoz a vörös csillagos usankás plüss kínai kutyához való viszonyomban, szóval Pekingi központ és szépen elterjedő Rendszer, nem sokat old bennem ezen az hogy a gugli meg az eneszéj barátja. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
iMaverick #58327 üzenetére
"Ezt hogy kell érteni? A rajta lévő 4.2-es droid-ot folyamatosan frissítik?"
Nem "csak úgy" android, nem stock android, hanem a népszerű, nagyhírű Miui az ami ezen a Xiaomi HongMi-n van, és valóban
hétről-hétre (nézd a Changelog-ot) OTA (on-the-air) frissítgetik a (developer, multilang (hu included)) verzióját. -
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
"Egyébként, semmi hencegés vagy valami de mi van ha valaki tud angolul?"
Akkor dönthet úgy hogy nem kell neki (A) magyar nyelv. Értem én hogy nem kell ebben hencegés, vagy éppen nem is lehet, én például szimpatizálok a B.N.Party bizonyos állásfoglalásaival.
Más állásfoglalásaival pedig nem. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Thrawn #57253 üzenetére
"Mindenesetre nehogy véletlenül bárkinek is problémája legyen a szakszerűtlen beavatkozásaim miatt, törlöm a tárhelyemről a fordított ROM-okat."
Szerintem akkor töröld ha valakik explicit módon azokban találnak és itt szóvátesznek (a magyarítatlannal összevetésben) kifejezetten rossz teljesítményt eredményező dolgokat...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
cappa72 #57233 üzenetére
"Ld. G3S (t)
A Jiayu.ES-nek sem sikerült, csak "batman recovery"-t csinálni hozzá."Szerintem a jiayu.es csapat sokkal restebb --vagy a recovery-k dolgához sokkal kevésbbé van komolyan vehető , bizonyított affinitása mint ...ööö..Neked.
Egyébként G3S és G3T-hez meglévő jó TWRP nem "batman", abból ki lehet lesni mi a fortély?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Keeperv85 #57237 üzenetére
"Pont ennyire esélyes a recovery forrás kiadása is bizonyos modellekre.,,,"
Nadehát koponyaképű nagyúr -és Épelmének is megemlíteném- azt azért ne tévesszük szem elől hogy thrawn ebben a threadban csakis mint a jiayu-G4 "védnöke" lépett föl és nem más modellek mestereként.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
CoolBoy323 #57139 üzenetére
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Viktor0610 #57117 üzenetére
-
ÁrPi2
senior tag
Nekem volt egy új rom felrakás után ilyesféle térerő teljes elhagyása probléma: Az segített (egy javaslat nyomán) hogy telefon leállítás, sim kártya ki
, elindítás nélküle, amikor felállt a rendszer akkor telefon kikapcs sim visszarakni. Ilyen machinációk után rendbejött a térerő-találás. -
ÁrPi2
senior tag
Asszem az úgy van hogy..
ugye ha mégis egy imei van két sim -hez akkor a stanby-sága az az ok amiért nemgáz, például dualactive-hoz már feltétlenül két imei kellene.
Lirion őstag kérdezte:
"ha egy két simes telefonba berakok 2 kártyát ugyanattól a szolgáltatótól, akkor használható lesz mind a kettő?"G3T-ben 1 imei-vel nekem 1 szolgáltatónál -hoz van 1-1 sim : 1mobilnettre és 1beszélgetésre.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Viktor0610 #55854 üzenetére
A Lenovo s820-at például támogatja (Supported device) a Miui is : v5 o.t.a.-val stb..stb.. van rá hivatalosan.
Valahol csak van róla valami alapos teszt meg pozitiv visszajelzés... -
ÁrPi2
senior tag
válasz
citkar #55285 üzenetére
"valaki kifejezetten ezt a sokak által elhanyagolt méretet keresi, ugyanis ebben alig van alternatíva"
Sajnos ha alig van (s ez nem változna) a ( G2F ) mérettartományában jó alternativa akkor az árképzésében is kialakulhat bizony merész ár....
..De szerintem a zemberek találnak maguknak mégha kompromisszumokkal is - alternativákat, és fog ez
a G2F még presell után is ezen az áron maradni vagy lejjebb araszolni... -
ÁrPi2
senior tag
válasz
ATM_automata #55277 üzenetére
Hideg vas lesz
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
cappa72 #54950 üzenetére
"A kijelzés arra vonatkozik, hogy épp milyen hálózat érhető el."
Ezt én is így tartom teljesen logikusnak , 889 -ben így is van tán( főleg ha te is alkottad a romot
)
Az én g3t-men lévő 3.11.29-es miui-ban (meg asszem korábbi más romokban is
)
viszont akkor jelenik meg a G,az E, a H vagy H+ jelzés a térerőjelzés mellett HA a legördülő kapcsolóknál,
vagy settings alatt bekapcsolom az adatforgalmat. Addig csak natur térerőpálcikák vannak és semmit sem sejthetek van e például hsdpa lefedettség perpillanat.Tud erre valaki javítgatást?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
dethroner #54851 üzenetére
"N" kupon kóddal JiaYu- G3ST 158.2 dollár a még 1nap15óráig feketepéntekező Merimobiles-en , a szállítás talán freeshipping...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
RVR400 #54804 üzenetére
Lehet hogy nagyon csúnya gondolat amit kérdezek , de az a kínai kinaiGarancia-matrica nem helyrerakható? vagy reprodukálható esetleg (mintha igazi lenne csak replika)? Az ember alapvetően még mindig azt gondolja hogy a kínába visszaküldős garancia nagyon nem komfortos - nem tuti dolog, akkor már utolsó szalmaszálként elkövetne ilyet...
Azt a "megint vám" szituációt például valamilyen "okiratokkal" el kellene tudni kerülni
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
bprubin #54732 üzenetére
"Nem akarlak elkeseríteni, de ezzel a verzióval vannak a problémák.....
....ezeket az adatokat olvastam spanyol forumokon is, ahol panaszkodtak."VERSUS
"Aztán lehet csak hibás darabot kaptál."
Noway
Én outsider vagyok: El KELL dönteni (a tipus közösségi kommunikációja során) hogy egyedi pech miatt hibás a darab (ami persze bármikor előfordulhat megeshet),
VAGY (XOR) modelszáma alapján felismerhetően beleesik egy tehát ismert (hibás) sorozatba azaz szériahibás.Én majd később veszek...esetleg...egy N003-v3-ast
. Vagy egy Jiayu-G4 OctaCore upgrades darabot
-
ÁrPi2
senior tag
A telefonról gizchina.com-on írtak pr szót: OrientPhone W450
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Tőzsde és gazdaság
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest