-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály69
őstag
válasz
csabili74 #27907 üzenetére
Már meg is fogalmaztam neki amit gondolok, de nincs bent(skype)....
Csak azt nem értem, hogy mielőtt megrendeltem(05.09) beszéltem vele és azt mondta, hogy van raktáron!
(Szombaton megkérdeztem hogy mikor lesz feladva.)
Ehhez képest tracking number-t csak hétfőn kaptam ami még most sem él.
Rendeltem már több oldalról is, de csak + tapasztalataim voltak.(pl. pandawill)... -
laolaj
aktív tag
válasz
csabili74 #19257 üzenetére
ez úgy tűnik, hogy a G4 2GB RAMos és nagy aksis verziója...
-
ctibor
senior tag
válasz
csabili74 #18866 üzenetére
"A THL ek nem tezsenek formára."
Ízlések és pofonok... Nekem Thl W5 van és biztosíthatlak róla: NAGYON KOMOLY kinézetű készülék. Hál' istennek, a működése alapján is az. Mindenesetre, többen kérdezték már, milyen csúcstelefonom van -- általában HTC-nek nézik (a One X-re tényleg hasonlít is).
Egyébként érdekes, a W5-ről kevés szó esik a fórumban. Talán azért, mert mióta a magyarítása is meg van oldva, nincs miről írni. Teszi a dolgát, normálisan, bugok nélkül, fürgén...
-
sasa311
veterán
válasz
csabili74 #18868 üzenetére
Ezt nem tudom, de egyszerű:
amit kinézel magadnak telót beütöd Googlebab és amihez nem találs XDA-n vagy needrom.com -on vagy a ruszkiknál MINIMUM 3-4 ROM-ot 10 percen belül azt el is felejted.
Azért kell 3-4, mert a kevésbé neves gyártók simán hetente másféle WIFI/KAMERA/BT/GPS chipsettel szerelik a telefonokat, ezáltal más fajta ROM kell hozzá!
Azért ajánlottam a G2/G3-at, mert azok legalább mind egyformák...
-
sasa311
veterán
válasz
csabili74 #18863 üzenetére
G2 / G3 mindegyik jó választás, van rájuk magyar nyelv is ha ez fontos, könnyen rootolhatóak és töménytelen mennyiségű factory és főzött ROM elérhető rájuk.
Azt nem látom, hogy írtad volna mire kell neked.
Ha csak telefonálásra meg e-mail / net / alap dolgok akkor szerintem nyugodtan vedd akár az 1 magos G2-őt vagy a 2 magos 512 MB ramosat.
Ha játszani is szeretnél rajta akkor a G3-at vagy a 2 mag / 1 gb G2-őt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest