Aktív témák
-
Rakeem
aktív tag
Sziasztok.
Használom az Easy Filtert az LG GT540-esemen.
Párom számával ki is próbáltuk.
A progi szól hogy blokkolt egy hívást, csakhogy mindettől függetlenül a bejövő hívás nálam kicsöng fel is vehetem stb. Próbáltam az "end call" és a másik két hang up lehetőséget is. ugyan az. Be van állítva hogy a "black list"-en szereplő embereket szűrje ki.Valaki pls help.
(Ja és nem rootolt a telefon.)
-
Rakeem
aktív tag
Sziasztok.
A napokban vettem egy LG optimust.
Tudom hogy a fórumot végig olvashatnám de addigra megőszülnék.
Biztos van köztetek az általam is használt készülékkel rendelkező egyén.Első sorban ilyen appokra lenne szükségem:
-Hívás szűrő (megadott telefonszámokról jövő hívás autómatikus elutasítása)
-File manager
-"Task karbantartó"Bármi más általatok hasznosnak vélt programot is megemlíthettek nem venném rossz néven.
Ha marketről elérhető softot mondtok elég a neve, de ha valami memkariról telepíthetőst akkor pls link.
Vadásznék én is szívesen de elképesztően nagyon nem vagyok időmilliomos. Örülök ha fél órám van netezni naponta.
Köszönöm előre is.
(ja és pls PÜ-ben mert azokat hamarabb meg tudom nézni.)
Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest