Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
Aktív témák
-
aleister
veterán
Ezzel kezdtem. Sajnos sem a widgetek között, sem az alkalmazások között nincs. A beállításokon belül is végimentem az alkalmazásokon, de sehol sem találtam.
A teló/market-en (tán google play) telepített 2 cumó rögtön elérhető volt. Ez nem.
Adamis
Sehol nem találtam rá vonatkozóan semmit így el sem tudom távolítani.dokee78
Azóta nem foglalkoztam vele, most böngészőben visszatöltöttem az előzmények alapján, és ismét install van. Ki érti ezt?
Végrehajtottam mindent újból. Most ismét installed a státusza, Ugyanúgy nincs ott a widgetek között: SSzerintem leszedem pc-re, áthákolom a telóra, és onnét próbálom majd telepíteni. Csak még nem tudom hogyan.
-
aleister
veterán
Ronyn, dokee78
Köszi a válaszokat!
Próbáltam az aCurrency-t telepíteni böngészőn keresztül, de nem sikerült. Google play fiókomba beléptem, telepítettem, megjelent, hogy kompatibilis a cumó a telóval. Az eddigi install helyett installed jelenik meg a böngészőnél, ám az alkalmazásaim között a telón nem találom.
Bármi ötlet? -
aleister
veterán
Sziasztok!
Előre leszögezném, hogy ehhez az egész okostelefon témához tök hülye vagyok. 1 napja cserélték le a cégesem egy Voda Smart 858-ra. Tisztában vagyok vele, hogy ez a low end ebben a kategóriában.
Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.1. Az alkalmazás és a widget között van valami különbség? Úgy vettem észre, hogy ez utóbbinál van 'liveview', azaz indítás nélkül is szolgáltta bizonyos infókat.
2. Neten keresve találtam olyan widgeteket, amik a telón lévő market alkalmazásban nem szerepeltek. Feltételezem pc-re való letöltéssel, telefonra átmásolással ezek telepíthetőek?
3. Android 2.2 alá tudtok esetleg ingyenes valuta árfolyam widgetet?Előre is köszönöm!
Aktív témák
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest