- VR topik
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- DUNE médialejátszók topicja
Aktív témák
-
aleister
veterán
Ezzel kezdtem. Sajnos sem a widgetek között, sem az alkalmazások között nincs. A beállításokon belül is végimentem az alkalmazásokon, de sehol sem találtam.
A teló/market-en (tán google play) telepített 2 cumó rögtön elérhető volt. Ez nem.
Adamis
Sehol nem találtam rá vonatkozóan semmit így el sem tudom távolítani.dokee78
Azóta nem foglalkoztam vele, most böngészőben visszatöltöttem az előzmények alapján, és ismét install van. Ki érti ezt?
Végrehajtottam mindent újból. Most ismét installed a státusza, Ugyanúgy nincs ott a widgetek között: SSzerintem leszedem pc-re, áthákolom a telóra, és onnét próbálom majd telepíteni. Csak még nem tudom hogyan.
-
aleister
veterán
Ronyn, dokee78
Köszi a válaszokat!
Próbáltam az aCurrency-t telepíteni böngészőn keresztül, de nem sikerült. Google play fiókomba beléptem, telepítettem, megjelent, hogy kompatibilis a cumó a telóval. Az eddigi install helyett installed jelenik meg a böngészőnél, ám az alkalmazásaim között a telón nem találom.
Bármi ötlet? -
aleister
veterán
Sziasztok!
Előre leszögezném, hogy ehhez az egész okostelefon témához tök hülye vagyok. 1 napja cserélték le a cégesem egy Voda Smart 858-ra. Tisztában vagyok vele, hogy ez a low end ebben a kategóriában.
Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.1. Az alkalmazás és a widget között van valami különbség? Úgy vettem észre, hogy ez utóbbinál van 'liveview', azaz indítás nélkül is szolgáltta bizonyos infókat.
2. Neten keresve találtam olyan widgeteket, amik a telón lévő market alkalmazásban nem szerepeltek. Feltételezem pc-re való letöltéssel, telefonra átmásolással ezek telepíthetőek?
3. Android 2.2 alá tudtok esetleg ingyenes valuta árfolyam widgetet?Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest