- PLC programozás
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
iollari
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valami olyan programot, amivel a tárcsázó és a beszélgetés hangszínén lehet módosítani valamit? Hátha ezzel meg tudnám szüntetni a recsegést, ami kihangosított zenehallgatás során nem jelentkezik, de ha felhívok valakit, akkor már a kicsengés hangja is baromira torz, hát még a beszélgetés maga...Lehet hogy a tárcsázó hangjából kellene levenni a mélyet / magasat...stb.
Van valakinek ötlete?
thx,
iollari -
iollari
csendes tag
Szia!
Pont ezt a kettőt próbáltam ki én is, a tanácsod nyomán, és mindkettő tökéletesen működik! Köszi!
(Előtte a RunTastic-kal próbálkoztam, de az "eldobálta" a jelet, emiatt hittem azt, hogy ha nincs mobilnetem, akkor a sima GPS csak akkor megy, ha konkrétan szabad ég alatt tartom a telót. Azóta kiokosodtam. A RunTastic-ról írták többen, hogy a legutóbbi frissítés óta folyton eldobálja a jelet, a rálátásról meg annyit, hogy amíg először megtalálja a műholdakat, addig tényleg kell, de aztán nyugodtan zsebre tehetem. És persze mindehhez nem kell adatforgalmazás, nálam az eleve SIM-kártya szinten tiltva van.)Még egyszer kösz a tippet, a Sports Tracker teljesen jó!
-
iollari
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu #19981 üzenetére
Igen, közben kipróbáltam pár dolgot, és rájöttem. THX
-
iollari
csendes tag
Sziasztok!
Ha nem ez a megfelelő topik, akkor előre is bocsánat!
A kérdésem a következő:
Lehetséges-e Android-os mobillal (ZTE Blade) úgy használni a GPS-t, hogy nincs rálátás az égre, és mobilnetem sincs?
Hogy érthetőbb legyen: A sima GPS-t tudom használni mobilnet nélkül, mondjuk a kocsiban, ha kiteszem a szélvédő alá, hogy legyen rálátása a műholdakra.Viszont vannak tök jó futós-nyomkövetős, edzéstámogató appok, amelyek ugyancsak GPS-t használnak, ezek közül kipróbáltam a runtastic-ot. Ha kezemben van a telefon, tök jól működik, de nyilván kényelmetlen lenne így futni. Viszont ha zsebreteszem, a hagyományos GPS nyilván nem fog működni, az AGPS-nek pedig - ha jól tudom - kellene az adatforgalom.
Jól gondolom? Van esetleg ilyesfajta tapasztalatotok?
Tényleg csak akkor tudnám használni ezeket a progikat, ha előfizetnék mobilnetre, vagy ha futásközben magam előtt tartom a telót?Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest