- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
rwbag
csendes tag
Hogyan lehet más üzenetkezelőt (mondjuk a Pure Messenger-t) alapértelmezetté tenni a az X10 mini pro-n a gyári helyett? Valakinek sikerült már?
(2675-öt olvastam, de hiába vettem ki minden pipát az üzenetküldési beállításoknál, a következő üzenetnél nem kérdezett olyat tőlem, hogy mi legyen az alapértelmezett
)
-
rwbag
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu #2499 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
rwbag
csendes tag
A napokban cserélem ki 2 Gb-os microSD-met egy 8 Gb-osra. Elég lementem valahova a mem. kártya tartalmát, majd egyszerűen rámásolni az új kártyára? Vagy esetleg van más teendő is ilyenkor, hogy megmaradjanak az alkalmazásaim, beállításaim?
-
rwbag
csendes tag
Megjelent a marketen egy paypal-frissítés. Hogy van az, hogy az appbrain látja, viszont a marketen mégsem találom a paypal-t, illetve nem is hagyja magát feltelepíteni az appbrain segítségével sem. Valaki tudna segíteni, hogy fel tudjam tenni a paypal alkalmazást? Esetleg egy .apk letöltőhely is jól jönne.
-
rwbag
csendes tag
És még egy kérdés: "hozzám került" egy Grand Prix Live nevű mappa. Hogyan tudnám ezt a játékot beizzítani? Hova kell másolnom, mit kell tennem vele? Ha valaki képben van esetleg a mobilos játékokkal...
-
rwbag
csendes tag
Beautiful Widgets 2.999-es verzióját feltelepítettem Astro-val, indításkor viszont "Activity not found" van. Hogyan segíthetnék ezen?
-
rwbag
csendes tag
Hogyan lehet olyan alapból, vásárláskor telefonon (xperia x10 mini pro) lévő programokat törölni, mint pl. Peggle, Creatouch, CA Gold Rush, Roller Coaster? Az uninstall programok (pl. appUninstall) ezeket, úgy tűnik, nem tudják leszedni.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest