Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Egy ZTE Bladeről van szó, jelenleg nincs hozzá support, ám gyanús volt nekem, hogy ennyire nem megy a dolog. Utánanéztem, nem lehetséges ez. Az android nem támogatja ezt. Annyira beleszokott mindenki ezekbe az instabil vezetéknélküli (lassú) hálózatokba, hogy másra se tud gondolni és ilyen alapvető funkció marad ki. Amit mint mondtam, 7 éve már tudott a winmobile.
Valami szövegelés van róla, hogy root után valamit lehet mahinálni, de ez azért már a vicc kategória
-
ronaldo
őstag
Android PC Suite-ot raktam fel (a pandaappost) ami ilyen all-in-one progi, de abban nem látok ilyen funkciót.
Meg múltkor láttam a samsung pc suite-jét illetve a kiest is és abban sincs ilyen funkció.
Jelen esetben mondjuk nem samsung telefonról van szó, ezért ez az univerzális pc suite-t töltöttem le, de nem igazán működik (szinkronizál, letölt, feltölt a telefonra meg minden, de net nincs).
Merre kellene mozdulni? Ennyire nem lehet nehéz, ha egyáltalán lehetséges.
-
ronaldo
őstag
Az megoldható, hogy usb-vel rádugom a telefont a gépre és így legyen internet a telefonon? Mert ahol most vagyok csak kábeles net van, wifi router viszont nincs.
Remélem megoldható ez is, ha már n+1 éve a motorola mpx200 (és a winmo) is tudta
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest