- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Léghűtés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Mini-ITX
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
varsam
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok olyan alkalmazást, amivel élőbe tudnék nézni meccseket streamelve? Akár csak az is jó lenne, ha highlights videókat tudnék nézni, x perces késéssel.
-
-
varsam
őstag
Kaptatok már kékhalált android-on
Lezárt képernyőt megtörölgettem egy ronggyal, erre benyomott egy kék képernyőt mindenféle szöveggel és csak az aksi kivétel segített
-
varsam
őstag
válasz
szasanyi #18647 üzenetére
VLC direct pro az SD kártyán lévő filmeket nem tudja lejátszani, legalábbis nekem nem sikerült és nem volt kedvem most összekötni a géppel a telót.
BSplayer-t tettem fel, az felismeri a több audio stream-et, csak váltani nem tud köztük, megakad a film amikor váltani akarok.
Sok időm nem volt mondjuk próbálgatni, majd valamikor megnézem jobban, meg a VLC-t is. -
varsam
őstag
üdv
biztos volt már, de nem találtam itt.
Tudnátok egy jó videó lejátszó progit (LG P970 - And 2.2.2) ami tud srt feliratot kezelni, mégjobb ha én magam tudom megadni h melyiket mutassa, illetve dual audio-s videóknál ki tudom választani h melyik hangot játsza le?
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Haditechnika, harcászat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Path of Exile 2
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest