- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- ZIDOO médialejátszók
- Mikrofon topic
- OLED TV topic
Aktív témák
-
varsam
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok olyan alkalmazást, amivel élőbe tudnék nézni meccseket streamelve? Akár csak az is jó lenne, ha highlights videókat tudnék nézni, x perces késéssel.
-
-
varsam
őstag
Kaptatok már kékhalált android-on
Lezárt képernyőt megtörölgettem egy ronggyal, erre benyomott egy kék képernyőt mindenféle szöveggel és csak az aksi kivétel segített
-
varsam
őstag
válasz
szasanyi #18647 üzenetére
VLC direct pro az SD kártyán lévő filmeket nem tudja lejátszani, legalábbis nekem nem sikerült és nem volt kedvem most összekötni a géppel a telót.
BSplayer-t tettem fel, az felismeri a több audio stream-et, csak váltani nem tud köztük, megakad a film amikor váltani akarok.
Sok időm nem volt mondjuk próbálgatni, majd valamikor megnézem jobban, meg a VLC-t is. -
varsam
őstag
üdv
biztos volt már, de nem találtam itt.
Tudnátok egy jó videó lejátszó progit (LG P970 - And 2.2.2) ami tud srt feliratot kezelni, mégjobb ha én magam tudom megadni h melyiket mutassa, illetve dual audio-s videóknál ki tudom választani h melyik hangot játsza le?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- OnePlus One - Kína már itt One
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged