Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
Aktív témák
-
Kiory
csendes tag
válasz
atillaahun #26217 üzenetére
attilahun (#26217)
Köszi. Igen, szép lassan én is ide lyukadok ki... És igazából nem értem. PowerPointot minden bővítménnyel lejátszani az egy furcsa elvárás egy androidos tablettől? Egyik ismerősöm (kertész) épp most agyal, hogy laptop helyett (ami nehéz és körülményes, meg nemigen tudja terepre vinni), milyen eszközön tudna rögtönzött bemutatót tartani kint terepen leendő ügyfeleinek...De ha már a témánál vagyunk: Esetleg létezik-e olyan android képnézegető progi, ahol be lehet szerkeszteni képeket egymás után, van végig játszható zene és kézzel lehet lapozni? Mert akkor esetleg PowerPoint diák helyett csinálnék egy jpeg fényképalbumot, amit elvileg ugyanúgy lehetne lapozgatni....???
-
Kiory
csendes tag
Sziasztok. Amatőr felhasználóként kérdeznék egyet, kérem, aki tud világosítson fel! Tervezem egy Wayteq xtab 100 v. xtab 70 vásárlását. Fontos lenne számomra, hogy a gép le tudjon játszani MS PowerPoint bemutatókat mégpedig az összes effekttel együtt (értsd: zene, áttűnés, háttérképek, beágyazott video, stb.). Tudom, van több androidos alkalmazás is, ezek ingyenes verzióit nagyrészt ki is próbáltam a jelenlegi okostelefonomon (Motorola Defy) de csak annyit csinál mind a pps vagy ppt fájlokkal, hogy megnyitja ugyan őket, lehet görgetni, nagyítani, mindent, csak nem játsza le a beágyazott zenét. Azt is szeretném tudni, lehetséges-e az, hogy a pps fájl eleve diavetítésként nyíljon meg - úgy, mint az asztali pc-n vagy notebookon. Esetleg a fizetős verziókban vannak ilyen fícsörök? Bocs a hosszú kérdésért, remélem, érthető voltam))
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest