- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Androidos tablet topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Kiory
csendes tag
válasz
atillaahun #26217 üzenetére
attilahun (#26217)
Köszi. Igen, szép lassan én is ide lyukadok ki... És igazából nem értem. PowerPointot minden bővítménnyel lejátszani az egy furcsa elvárás egy androidos tablettől? Egyik ismerősöm (kertész) épp most agyal, hogy laptop helyett (ami nehéz és körülményes, meg nemigen tudja terepre vinni), milyen eszközön tudna rögtönzött bemutatót tartani kint terepen leendő ügyfeleinek...De ha már a témánál vagyunk: Esetleg létezik-e olyan android képnézegető progi, ahol be lehet szerkeszteni képeket egymás után, van végig játszható zene és kézzel lehet lapozni? Mert akkor esetleg PowerPoint diák helyett csinálnék egy jpeg fényképalbumot, amit elvileg ugyanúgy lehetne lapozgatni....???
-
Kiory
csendes tag
Sziasztok. Amatőr felhasználóként kérdeznék egyet, kérem, aki tud világosítson fel! Tervezem egy Wayteq xtab 100 v. xtab 70 vásárlását. Fontos lenne számomra, hogy a gép le tudjon játszani MS PowerPoint bemutatókat mégpedig az összes effekttel együtt (értsd: zene, áttűnés, háttérképek, beágyazott video, stb.). Tudom, van több androidos alkalmazás is, ezek ingyenes verzióit nagyrészt ki is próbáltam a jelenlegi okostelefonomon (Motorola Defy) de csak annyit csinál mind a pps vagy ppt fájlokkal, hogy megnyitja ugyan őket, lehet görgetni, nagyítani, mindent, csak nem játsza le a beágyazott zenét. Azt is szeretném tudni, lehetséges-e az, hogy a pps fájl eleve diavetítésként nyíljon meg - úgy, mint az asztali pc-n vagy notebookon. Esetleg a fizetős verziókban vannak ilyen fícsörök? Bocs a hosszú kérdésért, remélem, érthető voltam))
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Macska topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest