Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
RootRulez #8285 üzenetére
OK, igaz, ott tényleg nincs, ezt benéztem. De akkor én sem vágom most, hogy mi van... Elvileg az alap gmail alkalmazásban (ezek szerint) én sem állítottam át semmit és automatikusan megy. Nálad mindig ilyen bajos volt?
(#8286) dim dim:
A programban, amit használni szeretnél be kell állítani az értesítéseket külön. Ezután menj a gyáriba, azon belül is a beállításokba, ott kapcsold ki az értesítéseket és akkor csak a másik progitól kapsz.
Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Drón topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged