- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Bavid
senior tag
LOL kösz szépen, tény, hogy fiatal vagyok, de azért ennyire nem (18).
Természetesen nem egyszerre játszok 35 játékkal, de az olyan játékok, amik hosszúak pl. angry birds, space physics, spagetti marshmallow, egy idő után unlamasak, de viszont fenn hagyom őket, mert be akarom fejezni. Aztán vannak az egymással versenyzős játékok, ahol a high score-ra játszunk (doodle jump, speedx 3d) és a komolyabb 3ds játékok, amikhez idő kell, de én elég okat utazok/várok, szóval néha ilyenekkel is játszok. És miért törölném le a játékot, ami jó, attól, hogy most nincs kedvem játszani vele? És mi van ha 2 hét múlva lesz? A telefonon elfér...
Zenék meg: 1) utálom a kábelt dugdosni (plusz átrendezi a telefon a programokat, ha az sd kártyára kezdek másolgatni), 1x felrakom a zenéimet, utána ha kell 1-1 szám azt is dropboxal oldom meg.
2) sok zene kell nekem, mivel amatőr dj-ként sok számmal dolgozok, ezek mindig elérhetőek kell, hogy legyenek.
3) a lakatlan szigetes példa meg egész jó, mostanában elég ritkán vagyok otthon, így a pc közelében, van, hogy "napokig se látom".
Lehet én vagyok túl speciális, de ez van.
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gurulunk, WAZE?!
- Xbox Series X|S
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged