Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Vasinger! #50138 üzenetére
Interneten megy, szóval akkor kapod meg az üzeneteket, ha wifin vagy vagy van mobilneted.
Whatsappnál egyébként lehet nézni azt is, h mennyi forgalmat generál (nagyon keveset): én mióta haszálom, 5909 üzenetet küldtem és 8995-üt fogadtam a tabomra, ez összesen volt 13MB. Illetve küldtem még médiaként kb másik 10-et.
-
Grejoz
csendes tag
válasz
Vasinger! #50138 üzenetére
Fut az alkalmazás a háttérben, és ha üzenetet kapsz jelez, leginkább az SMS-hez tudnám hasonlítani. Netet használ, de ha csak üzeneteket küldesz vele, akkor nem fogyaszt sokat.
A Viber annyiban tud többet, hogy az üzenetek mellett hívni is tudod azokat az ismerőseidet, akiknek szintén fent van a telójukon. A híváshoz mondjuk nem árt a wifi, de 3G alatt is jól működik, szemben a Skype-al.
Én azt javaslom told fel mindkettőt, és nézd meg, melyiket hány ismerősöd használja, majd döntsd el melyiket tartod meg. Esetleg mindkettőt.
Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Automata kávégépek
- Projektor topic
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest