- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Melyik tápegységet vegyem?
- Plazma TV topic
Aktív témák
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
finecsa #49454 üzenetére
Remek, beállíottam még 1x THX!
A lényeg h összesen 2590Ft felhasználható, ebből bármennyi SMS-re, 1554Ft 20-as és 1036Ft nem 20-asra, ha ennek a beállítások megfelelnek (és úgy látom igen), akkor meg is vagyunk, ha engedélyezed, megosztom a módosított beállításokat a többiekkel és összefoglalom a teendőket.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
finecsa #49454 üzenetére
Most Djuice-nál legalábbis így az ÁSZF-et nézegetve elég sok tarifánál (ha nem az összesnél) bevezették. Technikailag a kapcsolási díj lett az új telefon adó.
Miért nem enged? Én 2.5-öt beírtam neki, nem problémázott rajta. Bebaszna, ha csak egész számú egységárakat lehetne használni.
Én csak az "egység ára a kereten felül" részhez írtam be, mivel az kapcsolási díj nem számít bele a lebeszélhetőségbe (lásd ÁSZF). Vagy így nem jó a programnak?
Aktív témák
- Silvercrest Rajztábla
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest