Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49060 üzenetére
Először is köszi a kimerítő választ.
A fejlemények a következők:
De kell a reset! Sajnos ahogy törölni akarom a fiókom rögtön felugrik egy üzenet, hogy alkalmazások használják és csak úgy törölhetem, ha rendszer visszaállítást csinálok.Az utasítások így kezdődtek 1. Launch Google Play Store (‘Play Store’)
2. Switch to the Home screen, de tényleg rosszul értelmeztem, a segítségeddel megcsináltam az "A" tervet, illetve csak csináltam volna. A play frissítését töröltem, vissza állt a régi Market, első indításra kérdezett, accept-áltam, aztán semmi, kidobott, próbáltam többször belépni 2 másodperc gondolkodás után szó nélkül vissza dob a menübe.Próbáltam a "B" tervet is, lehet ezzel kellett volna kezdenem, mert az "A" tervet követően már nincs az alkalmazások között a "play" vagy a market így, nem tudok adat vagy cach törlést csinálni. A play ikon megmaradt és a "rootuninstal" app is látja market néven, de ugyan úgy nem tudom elindítani.
Nem találok "Talk" nevű alkalmazást
Aktív témák
- Androidos tablet topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen egeret válasszak?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest