- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Socket AM5
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
mipityu #42629 üzenetére
Ne hülyéskedj.
Akkor velem vmi gond van, mert nagyon észreveszem hogy mekkora képernyőt bámulok (ezért is szeretek moziba járni néha-néha, viszont anno mikor a hálóban volt egy 37es tv azt meg kínszenvedés volt nézni... telefonon még klippeket se szeretem nézni, nemám hogy bármi mást.) De én már csak ilyen különc vagyok, szeretek kimaradni az épp aktuális divathullámból.
Azt imádom a legjobban ha vki otthonra jó nagy tv-t vesz, de éppenséggel beéri a telefon képernyőjével is... tudom, a nagy tv-t nem lehet magammal vinni. De valszeg azért veszi az ember mert szereti nagyban nézni a műsort, nem elég a kisebb (vagy persze mert a szomszéd is nagyot vett) Vagy néha elég néha nem? Mitől függ? Ha otthon vagyok kell a nagy. ha nem vagyok akk meg mindegy? (Na én inkább akkor nem nézek semmit, kibírom hazáig)
De nem akartam vitát indítani ezzel, Ez én vagyok. És akkor is ilyen maradok, ha a világ összes embere telefonon nézi a filmet/műsort - persze ha bosszúból nem törik össze a tv-imet, monitoraimat (amiket sikerült addig is megmenteni az őrülettől).
Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- DUNE médialejátszók topicja
- Forrmell.enn
- OTP Bank topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- MSI G321Q Gaming IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest